In de kast van Nim: Water Babies

Een paar weekjes terug zag ik een Give Away voorbij komen op Instagram van een dame die net was begonnen met de verkoop van zelfgemaakte kinderkleding. Ze deed de Give Away om een leuk setje weg te geven en om wat meer bekendheid te krijgen. Niks mis mee en ik vind het erg leuk om leuke dingen te delen met mede enthousiaste kleding gekke mama’s. En dat er dan wat te winnen valt is natuurlijk helemaal leuk! Toen ik bericht kreeg dat ik het setje gewonnen had was ik dan ook super blij, dat gaat heel leuk zijn voor de mini man! Nim als een van de weinige jongentjes met een handgemaakt kleding setje van Water Babies. Ik sprak met Ronja van Water Babies af dat ik een leuke shoot met Nim zou doen om het setje goed te showen. Nim had er alleen erg weinig zin in de dag dat het setje eindelijk aan kon, dus zijn blik is daar waar de IPad ligt haha. Maar ik heb toch een paar mooie foto’s kunnen maken terwijl Nim een filmpje op de IPad keek ;). Het moet wel leuk blijven natuurlijk, dwingen doen we niet aan!

Water Babies is een leuk kinderkleding merkje opgezet door Ronja, ze ontwerpt en maakt kleding voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Vooral voor echte avonturiers die graag klimmen, klauteren, verstoppertje spelen en graag in en om huis spelen! Alle kleertjes hebben een hoog comfort gehalte en dat is natuurlijk best prettig voor die kleintjes.
3
5We ontvingen een heerlijk zacht broekje en een bijpassende trui van joggingstof, de stof is super warm en dik en door de omgerolde mouwen en pijpjes ziet het er extra cosy uit. In de broekrand zit elastiek wat je strakker kan zetten door middel van een knoopje, heel handig want Nim is best een smal mannetje. En zo past het dan toch prima! Het broekje is een leuk baggy model met laag kruis.
4
2Op de schouders zit een mooi detail genaaid wat de trui stoer maakt. Ook de leuke zachte driehoek applicaties maakt het een leuk setje bij elkaar. Wij zijn er erg blij mee, op de koudere dagen kan hij dit fijn dragen. En bewegen kan hier dus erg gemakkelijk in.

Ronja was erg enthousiast over de foto’s, dus Nim staat ook op haar site te shinen! Ga zeker even een kijkje nemen want er worden ook steeds meer leuke kleertjes toegevoegd aan de shop. Prijsjes liggen tussen de 6,95 en 24,95 en voor de kleine meisjes is er overigens ook leuks! En ben jij net als ik was ook zo benieuwd hoe ze aan de naam van haar merkje is gekomen? Je kunt het mooie verhaal vinden op haar site ;).

Wat vind jij van het setje wat ik won voor Nim? En ben je ook zo enthousiast over net beginnende merkjes als ik?
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

10
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

12 Reacties

  1. AvatarJudith

    Jeej, wat staat het setje Nim goed! De kleuren staan ook echt weer goed bij z’n blonde haren. De kleding vind ik er ook heel mooi en goed afgewerkt uitzien! Wat tof dat je Nim nu op website nummer 2 staat te shinen 😀 X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *