In de kast van Pauline: Shoplog

Moesten jullie het in de vorige ‘In de kast van Pauline’ nog doen met een kleding wensen collage, heb ik dit keer een heuse shoplog. Afgelopen zaterdag ochtend om 10.00 stond ik na enige vertraging door de sneeuwval dan toch in de stad. Zonder man en kind. De laatste keer dat ik een shopsessie in mijn eentje had en alleen maar dingen voor mezelf kocht is al zo’n tijd geleden dat ik het me niet eens herinner! Ik ben een ster in Sale shoppen en ook dit keer is het me goed gelukt om weinig geld aan veel uit te geven. Wel ben ik wat selectiever geworden en koop ik niks meer ‘omdat het zo goedkoop is’. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

‘Love my new items’ – Costes

De winkel Costes bezoek ik zo af en toe, ik vind de winkel en kleding echt heel erg leuk alleen de volle prijs vind ik daar een tikkeltje te duur. Nou begrijpt Costes goed wat ‘Sale’ betekend en was er een hoop tot wel 70% afgeprijsd. Kijk, dat maakt het een stuk betaalbaarder. Ik werd meteen verliefd op deze jas die volledig gevoerd is met (nep)bont, ik nam hem mee voor 25,-. Originele prijs? 89,95.. Daar had ik ‘m dus echt niet voor gekocht.

Het eerste wat ik zag toen ik dit shirt zag hangen was ‘Hej’. Nim zegt het vaak, erg vaak. Het is een vrij dik shirt met driekwart mouw en voelt enorm zacht aan. Eenmaal aan in de paskamer stond hij erg leuk op mijn zwarte skinny die ik al aan had. Ik nam hem mee voor 6,95 in plaats van 39,95.

Dit mooie shirt is van een hele zachte blouse stof. Hij valt erg mooi en staat erg fris. 9,95 in plaats van 39,95.

Voordat ik de paskamers in verdween zag ik dit fijne vest nog hangen. Vooral de kraag aan de achterkant vond ik erg mooi. De kleur vind ik ook prachtig, ik blijf een zwak hebben voor (oud)roze! Eenmaal aan was ik verkocht… Voor 14,95 nam ik hem mee. De originele prijs was 49,95.

Moois van Mango

Al tijden had ik een gave jas van Mango op het oog. Ik paste ‘m in de winkel en wat stond het lelijk. Op weg naar de uitgang liep ik langs dit zwarte semi see trough jurkje. Ik heb al een paar jaar een exemplaar net als dit jurkje maar dan met korte mouwen van de Primark, en draag ‘m graag. Een met lange mouwen erbij leek me best leuk. Ik rekende hem gauw af en voor 20,- was ‘ie voor mij. Geen idee wat de originele prijs was eigenlijk.
PS: Poes Evi wilde graag op de foto geloof ik 😉

For every day of the week – Weekday

Oh my Monki!

Monki is zo’n winkel die of hele geweldige collectie heeft hangen, of ik vind het helemaal niks. De kleding vind ik op het moment dan ook helemaal niks. Maar de accessoires blijven daar te gek. Ik was nog op zoek naar een klein simpel tasje wat overal bij kan. En die zag ik hangen. Hij heeft 2 ritsen en dus ook 2 vakken en het hoog nodige past er in, voor een Sale prijs van 6 euro een prima tasje.

Bij de kassa greep ik de fleece gevoerde oker gele wanten mee voor 2,-! De mooie gebreide zachte col sjaal kocht ik bij een andere winkel, namelijk Tally Weijl. Ik vind er daar vrij weinig aan maar zag wat leuks in de etalage. Eenmaal binnen zag ik de sjaal hangen en die moest mee! 7 euro was ‘ie!

Tally Wie? Tally Weijl!

Bleken er dus best wat gave truien nog te hangen in die winkel! Ik paste een paar leuke exemplaren maar alleen deze ging mee onder het motto ‘niet alleen kopen omdat het goedkoop is’. Alle truien waren namelijk maar 7 euro. Dit was de aller aller leukste in mijn ogen.
En na die laatste 2 aankopen bij de Tally Weijl ging ik weer op huis aan. Ik had een blaar op mijn hiel gekregen van het shoppen en had natte sokken door de druilerige sneeuw die overal lag. Ik ben 4 uur lang van huis geweest en heb zelfs nog een half uur heerlijk in mijn eentje zitten bijkomen in de McDonald’s met een cola en hamburger ;).
Wat vind jij van mijn Sale aankopen? Is de Sale periode ook jouw favoriete shop periode of hou je meer van de nieuwe collecties die erna weer binnen druppelen?
Volg je mij al via Bloglovin’?
Op Instagram kun je me vinden onder de naam @psnim!

11
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

13 Reacties

 1. Avatarsaved with style

  Wat ben je goed geslaagd! Alle items zijn leuk! De jas lijkt me heerlijk warm, net als het roze vest en de fluffy trui. Trouwens het zwarte jurkje: wauw! Volgens mij staat dat je heel erg mooi. Je hebt zo al een leuke party-outfit met je nieuwe tas ;-). 2015 meer van zulke middagen inplannen hé. X Judith

 2. AvatarEllen

  Wauw wat leuk om te lezen en wat ben je goed geslaagd… zou bijna willen voorstellen om volgende keer samen te gaan whahahaha In ieder geval heb gelijk weer nieuwe adresjes erbij die ik nog niet kende, dus stiekem erg veel zin om nu de stad in te gaan, is het niet dat ik gewoon aan het werk ben en ik me hondsberoerd voel, maar dit komt zeker op mijn to do lijstje, wie nog met met sale, daar hou ik inderdaad ook zo van, helemaal voor mezelf!

  1. AvatarPauline Auteur

   Hey Ellen!! Wat onwijs lief dat je een berichtje achterlaat zeg! Misschien moeten we dat dan maar eens doen dan dat shoppen ;). Rotterdam heeft een boel leuks op het moment in de stad zitten he?! Hopelijk gaat het al wat beter met je en kun je snel wat winkels induiken, de sale is nog volop in gang haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *