In de kast van Pauline: Summer items!

Een hele lange tijd geleden liet ik eens wat geshopte kleding van mijzelf zien, remember? Al sinds ik zwanger was van Nim heb ik niet echt meer veel voor mezelf geshopt qua kleding. Best grappig want voordat hij in de maak was kon ik elke week wel met iets thuiskomen voor mezelf. Times change! Nu het weer lekker weer werd en ik elke keer hopeloos mijn kast in staarde naar items die wel 3 a 4 jaar oud waren was ik het zat. Time to shop for mommy! Benieuwd naar mijn style, en naar de fijne zomeritems die ik kocht? Kijk dan zeker verder!

1

2Na een bliksem bezoekje aan de Primark stond ik buiten met deze twee items in mijn tasje. Vroeger kwam ik er vaak, bij de Primark… tegenwoordig eigenlijk nog amper, het is het gewoon net niet. Maar deze twee basics waren voor de verandering eens wel precies wat ik zocht. De top was 3,- en de ripped jeans short 15,-. Meteen leuk als outfit met een paar slippers er onder!

8

7Dan deden Kay en ik een grote bestelling bij Stylepit.nl. Zij hebben altijd enorm goede sale dus we sloegen beide onze slag. Ik was nog op zoek naar een effen witte en effen zwarte oversized en semi doorschijnende tops, en die vond ik daar. Beide van Stylepit’s eigen merkje en ze waren rond de 8,- per stuk. Enorm fijne tops waar net geen mouwtje aan zit en van een hele fijne zachte stof gemaakt zijn. Gecombineerd met de short van de Primark ook weer meteen hele toffe zomer outfits.

3Dit jurkje op de foto krijgen was een hele opgave, ik heb gewoon tijdens de schone was opruimen de foto’s geschoten omdat ik dacht dat dat wel eens leuk zou zijn voor de verandering! Geen hele stylish foto’s dus maar gewoon clean en duidelijk. Maar dit jurkje wilde gewoon echt niet. Het is wel echt een hele leukerd, hij is van een van mijn favoriete merkjes: Cheap Monday. Hij valt lekker ruim en heeft hele grote zakken aan beide zijden. Heerlijk vind ik dat! Het jurkje was nu rond de 35,-.

4

5Oh ja, ik vind dit zo’n fijne outfit! De top is net als het jurkje van hier boven van Cheap Monday. Hij valt redelijk lang en kan zelfs als kort jurkje gedragen worden. De bekende doodshoofd van Cheap Monday staat als print voorop gedrukt. Wederom een heerlijk zacht stofje en ideaal voor een warme zomerse dag. De zwarte short is heel stretchy en zacht, hij is van het merkje Noisy May wat ik eigenlijk niet ken. Hij was rond de 11,- en ik dacht, een zwarte short is altijd handig en staat leuk bij alle tops! Geen spijt, want hij is heel fijn en mooi.

10

9Dan nog twee hele gave items, en meteen mijn twee favorieten. De top is van Hello Apparel, ik bestelde hem via de officiele site van Hello Apparel zelf op een moment dat er een grote kortingsactie was inclusief gratis verzendkosten. De top kwam uit op 11 euro, een koopje voor zo’n tof ding. En zal ik een geheimpje verklappen? Voor Kay bestelde ik er ook zo een, nu matchen we met heel wat Hello Apparel items met elkaar en ook met Nim haha. Je bent fan of je bent fan toch?!
De short sleeve kimono is echt te gek en een item die je echt in je kast moet hebben voor de zomer. De print is ook heel mooi in het echt. De kimono staat leuk over een heleboel topjes om toch iets meer aan te hebben dan alleen een topje! Dat vind ik persoonlijk best fijn. De kimono is van Object en was rond de 35,-. Ook deze komt bij Stylepit.nl vandaan.

Over een paar weekjes gaan wij eindelijk een weekje op vakantie, ik hoop dat het weer het toelaat en ik al mijn nieuwe items mee kan nemen en leuke setjes kan maken om te dragen. Dan loopt niet alleen Nim er leuk bij, maar mama ook! Nu moet ik aan de slag met een kast opruiming, weg met al die oude kleding. En eens wat vaker aan mezelf denken tijdens het shoppen in plaats van aan mijn zoon.

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.