Instaswap 2014 Fall Edition #1

De watte? Nou de #instaswap2014falledition. Een hele mond vol he?! Swappen houd in dat je een leuk pakketje met zelfgemaakte/zelf gekochte spulletjes op stuurt naar iemand anders die op haar beurt ook weer iets opstuurt. Nou heeft Lynda de fantastische taak op zich genomen om dit via  Instagram allemaal te organiseren, Er is zelfs een website waar alle nieuwtjes worden bij gehouden. Er waren rond de 700(!!!) aanmeldingen van dames die mee doen. Het is niet de eerste keer dat ze dit organiseert maar het is voor mij wel de eerste keer dat ik mee doe. En oh wat vind ik het leuk! Mijn ‘instaswapmaatje’ (wat overigens niet betekend dat ik wat van haar krijg) had gelukkig een duidelijke smaak waar ik wel wat mee kon. Haar hele feed is zwart met wit, dat is makkelijk!

Ik heb allemaal kleine cadeautjes gekocht, sommige heb ik opgeleukt en ook wat zelf gemaakt. Het aller aller leukste is toch wel het inpakken. Ik ben dol op cadeautjes leuk inpakken dus ik heb er mijn uiterste best voor gedaan.
Als je op de tag #instaswap2014falledition op Instagram kijkt zie je de mooiste creaties voorbij komen. Dat werkt ook enorm inspirerend! En het leuke is… Misschien is een van de pakjes wel voor jezelf!

Dit is dus hoe ik alles ingepakt heb, want de cadeautjes er in laat ik natuurlijk niet zien! Mijn ‘swapmaatje’ houd van zwart wit, ik ook maar ik ben ook dol op de kleur mint. Die kleur verwerkte ik dus bij het inpakken erbij. En… Ik vind het er zo leuk uit zien allemaal! Ik ben enorm benieuwd wat ze ervan gaat vinden… En ook wat ik voor moois zal krijgen. De grote dag dat het op de post mag is 3 November, maar hier ligt het allemaal dus al mooi klaar! Het enige wat mij nog rest te doen is een mooie zin stempelen op de houten ster en iets leuks op de achterkant van het kaartje schrijven. Maar dat gaat helemaal goed komen.

Een blogpost met wat voor moois ik tegen die tijd ontvang volgt uiteraard nog!

Wist jij al wat swappen was? En doe je mee aan de Instaswap?
Volg je mij al via Bloglovin’Instagram en Pinterest?

1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

8 Reacties

  1. AvatarGwen

    Wat leuk zeg! Ik heb even getwijfeld om mee te doen, maar ik ben zo niet-creatief haha. En ben veel te veel met de baby bezig in mijn hoofd, dat ook 😉 Ik denk trouwens dat je Mama Martine hebt, als er iemand zwart/wit is op IG qua foto’s en alles wat ze leuk vindt, is zij het.

  2. AvatarCeciel

    Heeeeel mooi ingepakt: net alsof het uit een decoratie winkel komt! Prachtig en zoals de damens hierboven ook al zeiden: jouw swapmaatje is een bofkont!
    Ik doe zelf ook voor de eerste keer mee en vind het enorm spannend! Niet om wat ik voor pakketje krijg maar meer wat mijn swapmaatje er van zal vinden. Je snapt het denk ik wel!
    PS Leuk dat je vandaag ook mijn blog bezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *