Kerst outfit 2016: Mini Rodini, Beau Loves, Sissy-Boy

‘Speciale’ dagen vragen om nieuwe of extra leuke outfits. Vind ik! Toen we afgelopen weekend een dagje in Haarlem waren, kocht Kay stiekem het wolven bomber vest van Mini Rodini bij de winkel Minimarkt (echt een aanrader trouwens). Ik zag meteen de kerstoutfit voor me. Nim is momenteel dol op alle dieren en dus ook wolven, en is in de ban van de maan. Een broekje met manen er op lag al in de kast, een tof exemplaar van Beau Loves. En Sissy-Boy had in de sale laatst een t-shirtje hangen met een wolf er op ‘Leader of the pack’ staat er op, die hing dus ook al aan de kast te pronken. De items gaan perfect samen… We keken afgelopen maandag alvast hoe de outfit stond, en maakten wat foto’s in Nim zijn kamer. Kijk mee naar de kerstoutfit van Nim voor dit jaar.

De houten wolfjes uit onze slaapkamer moesten ook op de foto van Nim. Uiteraard mocht dat ;). Zijn vestje vind hij heel erg stoer, maar de drukknoopjes moeten gewoon dicht van ‘m.

Mutsen vind ik een perfecte accessoire, en maakt de outfit nog net wat toffer. Dit exemplaar van MIO&CO is favoriet, het is een stevig stofje en de muts zit precies strak genoeg om niet af te zakken of op te kruipen.

Het t-shirtje dat van Sissy-Boy afkomstig is was lastig showen, die drukknoopjes die dicht moesten he?! Ik kies trouwens voor een t-shirt onder het vestje omdat het op kerstdagen altijd best warm word binnen van brandende lampjes, kaarsjes, een gloeiende kachel, veel gelach en plezier. Word het te warm, kan het vest uit, begint het weer fris te worden, kan hij weer aan!

De broek is een harem model van joggingstof en is van Beau Loves. Laatst begon Nim vragen te stellen over de maan, en hij vind het maar wat interessant ook. Het manen print broekje had ik al in huis en blijkt dus ook een goede aanwinst te zijn! Met een paar stoere Dr. Martens boots eronder is de outfit helemaal af.

Geen kersttruien hier, maar gewoon een hele leuke outfit die Nim zelf ook leuk vind. Ga jij dit jaar wel voor een typische kerstoutfit?

4
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

  1. Avatarjessica

    Nee doen we nooit ik ben niet voor die kerstoutfits mijn haar komt er bijna werkelijk van recht te staan vind dat echt afschuwelijk ! Sorry voor diegene die zich daar graag in begeven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *