Kleuren met Makii

Hoe ouder Nim word, hoe meer zijn interesses en vaardigheden veranderen. Nu met zijn drie jaar en vier maanden begint het inkleuren van kleurplaten in plaats van doelloos krassen met een kleurpotlood. Ik vind het fantastisch! Alles wat een beetje met knutselen, tekenen en creabea te maken heeft vind ik leuk. Samen kleuren is dan ook een feit sinds kort. De kleurplaten van Makii zijn mijn favoriet daarvoor, languit op de buik op de grond met een doos kleurpotloden en een mega kleurplaat!

Makii kwam onlangs met een nieuwe serie Turbo kleurplaten die wat kleiner zijn dat de Turbo Grote kleurplaat, hier schreef ik een tijd terug al eens over! De nieuwe serie bestaat uit een keuze voor 7 landen: Nederland, Frankrijk, Spanje, Italie, Groot-BrittanniĆ« en Amerika… Een leuke voorbereiding voor een vakantie naar een van deze landen… of wellicht om mee te nemen in de tas of koffer. Het formaat is wat handzamer en past op de keukentafel, hij is van stevig papier en 48 x 69 cm groot.

15 14In de kartonnen verpakking zit de kleurplaat, samen met een avonturenpaspoort. Dit paspoort van A6 formaat vertelt wat leuke dingen over het land wat je gekozen hebt als kleurplaat. Een hele leuke toevoeging vind ik.

13 12Genoeg te kleuren en ontdekken op de kleurplaat. Wat is ‘ie, net als de andere serie kleurplaten van Makii, weer leuk!

Je vind de kleurplaten online bij Makii, en in diverse winkels. Voor een lijst van verkooppunten kun je hier kijken! Voor de Turbo kleurplaat betaal je 5,95. Een prima prijs als je het mij vraagt.

 

icon_S

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *