Landgoed Clingendael in Den Haag

Afgelopen zondag zou het mooi weer worden en daar wilden we uiteraard lekker van gaan genieten als gezin. Ik hoorde positieve dingen over Landgoed Clingendael: je kan er gratis parkeren, heerlijk wandelen, er is een grote speeltuin en je kon er wat eten en drinken. Nou dat was ideaal voor die dag.

 
 

We hebben heerlijk gewandeld door het bos, door de Japanse tuin en aten een lekker broodje bij Theeschenkerij IJgenwijs. Nim had het goed naar zijn zin, hij houd heel erg van de buitenlucht en de bomen. Dikke pret had de kleine man dus ook af en toe.

Jammer genoeg was het niet zulk lekker weer als dat we verwachtte, het was nog best fris zelfs. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben het enorm naar ons zin gehad.

Als afsluiter zette we hem nog even in de schommel in de grote speeltuin, en dat was uiteraard zijn hoogtepunt van die dag. Nim houd van schommelen en je krijgt zijn breedste glimlachen toegeworpen als hij heen en weer vliegt door de lucht!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *