LEGO opbergers

Om al Nim zijn speelgoed in op te bergen hebben we een grote (was)zak in de woonkamer staan, deze kan met een aantrek koordje dicht zodat we alles er in kunnen proppen en niet al die lelijke kleurtjes speelgoed hoeven te zien liggen! Maar, de zak was vol en al het kleine grut viel helemaal naar de bodem en laat Nim nou het liefst met de kleinste speeltjes willen spelen. Er moest wat anders bij komen. Bij diverse Instagrammers zag ik hele toffe opbergers van LEGO, het waren super grote LEGO stenen die voor opbergmogelijkheden konden zorgen.

 

Er zijn verschillende formaten en kleuren en dat maakt kiezen wel erg lastig! Uiteindelijk ben ik gegaan voor twee vierpunts opbergkistjes in lichtgrijs en mint groen. Heel erg stylish verantwoord in de woonkamer want deze 2 kleuren komen in ons interieur erg veel naar voren.

Nim vind ze maar wat leuk, hij kan de deksels er zelf al af tillen en de spulletjes gooit hij dan over in de deksel. Erg leuke bezigheid voor een dreumes van 14 maanden.

Ik kocht ze bij Bol.com want ik had nog een leuke kortings voucher liggen. Ze hadden genoeg keus in kleur en formaat en de prijs is niet meer of minder dan in menig winkel. En mooi detail is als je ze voor een bepaalde tijd besteld je ze de volgende dag al thuis hebt om meteen al die kinder speelgoed troep in kan gaan opruimen!

Ja wij zijn er blij mee, en ik denk dat Nim er veel aan gaat hebben de komende jaren. Hij kan er bijvoorbeeld zijn ‘treasures’ er in gaan verzamelen als hij wat ouder is!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *