Let’s Bake: Frambozen Brownies

Al een paar dagen krijg ik het niet uit mijn hoofd, een lekker stuk brownie met framboosjes er in en er op! Dat klinkt toch alleen al heerlijk? Vanmiddag haalde ik gauw de producten in huis die ik nodig had (verrassend weinig kan ik je vertellen), en ging aan de slag!
Benieuwd naar dit wederom super simpele recept voor wat lekkers op tafel? Kijk dan gauw verder.

Een keuken-, of bakprinses ben ik niet. Ik vind het leuk om taartjes en zoetigheden te maken maar sinds de komst van Nim moet het me vooral niet te ingewikkeld zijnย of te lang duren. Herkenbaar? Ik probeer dus de middenweg te vinden, en dat is vaak door de makkelijke bakmix pakken uit de supermarkt. Meestal voeg ik er dan zelf nog iets lekkers aan toe zodat het toch een wat specialer baksel word. Zo ook met deze lekkere creatie!

4WAT HEB JE NODIG?
– Een pak 1-2-3 American Brownies van Home Made.
– Een doosje frambozen.

WAT MOET JE DOEN?
– Volg de instructies op het pak browniemix. In het geval van het pak van Home Made is dat de oven voorverwarmen op 180 graden en 150ml water aan de mix toevoegen. Het mengel stort je in bijgeleverd bakvorm. Simpel!
– Was de framboosjes en druk een voor een wat frambozen in je brownie mengsel. Ik drukte er 8 stuks in, maar iets meer frambozen had ook lekker geweest. Zo ongeveer 12 denk ik!
– Zet je creatie in de oven, timer op 30-35 minuten (iets minder lang dan op het pak zelf staat, zo worden ze lekker plakkerig!) en laat de browniegeur je huis vullen ๐Ÿ˜‰
– Gaat je timer af? Haal je brownie dan uit de oven, laat een minuutje of 10 afkoelen… Precies zo dat hij nog een beetje warm is, want dat is wel het lekkerst. Versier de bovenkant met nog wat framboosjes en eventueel wat poedersuiker voor een sprookjesachtig effect ;).

5

1Gooi een glas vol met ijsblokjes, schenk er een lekker drankje in, fancy rietje erbij en geniet er goed van. TIP: Vooral extra heerlijk als je kleine net op bed ligt, en je weer even op adem kan komen ๐Ÿ˜‰

2ENJOY!

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *