Lilliputiens On the Move

Laatst vertelde ik al dat het kleuren met Nim een stuk leuker is geworden, zo is het doelloos krassen verleden tijd en zijn we nu over op proberen tussen de lijntjes te kleuren. Onwijs leuk om samen aan het kleuren te gaan dus. Alleen al die potloden, stiften etc die los in de kast lagen, dat was toch best onhandig. Eer dat ik alles uit de kast gevist had was Nim zijn kleurzin alweer verloren. Maar toen was daar Lilliputiens met een nieuwe collectie, On the Move… met een aantal leuke items om samen met je kleine artist er een kleurig moment van te maken.

‘Lilliputiens lanceert On the Move, een collectie kleine kunstenaarsartikelen, travel goodies en alles voor een spannende eerste dag naar school’

‘De vele vormen, kleuren en geluiden dagen de onderzoekende geest van kinderen steeds weer uit. Lilliputiens staat voor een plezierige, kwalitatieve en 100% veilige manier van leren.’

Ik hoef niet meer te zeggen dat we dol zijn op Lilliputiens, de karakters komen terug in elke collectie en zijn dan ook herkenbaar voor kids. De items zijn altijd vrolijk gekleurd, en van goede kwaliteit.

5 9Met de On the Move collectie brengt Lilliputiens schoolitems zoals rugzakjes, items voor onderweg zoals koffers en parapluutjes (te schattig, kleine kidsparaplu’s!) en als laatst items voor de kleine kunstenaar zoals een tekenkoffer, etui’s en kliederschorten. Bij een aantal items heb je printkeuze, voor een jongentje of voor een meisje! Nim testte de tekenkoffer, etui en het kliederschort.

141011De etui kun je helemaal netjes en overzichtelijk indelen. Er zit een groot vak onderin, een stevige scheidingslaag met elastiek voor potloden onder te klemmen, in de deksel vind je nog twee zakjes, en een ritsje met nog een vakje. Alles blijft netjes op zijn plek zitten en je hoeft dus niet echt op zoek naar die ene kleur stift door in je etui te graven. Vroeger had ik een tekendoos, ook handig maar alsnog zat alles door elkaar! Dat heb je met deze etui dus niet.

16 13

12 2 7In de tekenmap is er naast een paar meegeleverde potloden ook nog plek voor meer potloden of wellicht stiften, samen met het meegeleverde kleurboek heb je alles in 1 bij elkaar. Handig! Niet alleen kleuren thuis, maar ook op een terrasje bijvoorbeeld, de map kan ook heel makkelijk mee op vakantie! Door de lussen die aan de koffer zitten kan hij goed meegedragen worden door je kindje.

1Een kliederschort is hier wel nodig, elke vieze vinger word afgeveegd aan de kleren. Ook deze kleurt en matcht helemaal bij de koffer en etui, uiteraard ook met leuke print voorop, verwerkt op een handig zakje. Simpele klittenband sluiting in de nek, en elastiek in de mouwtjes zorgt ervoor dat er niets vies kan worden onder het schort.

Het personage wat op de voorkant van de etui prijkt is Wolfje Nicolas. Je kunt hem ook spotten op de tekenkoffer en het kliedershort samen met zijn Lilliputiens vriendjes. Op de website van Lilliputiens kun je over elk karakter lezen, gevolgd door alle producten die er zijn met betreffende karakter. Er gaat een hele wereld achter schuil, onwijs leuk om samen met je kindje over te lezen en hem erover te vertellen. Zo heb je toch tijdens het kleuren wat om over te kletsen ;).

15

6Benieuwd waar je de items van Lilliputiens kunt kopen? Kijk dan hier!
Vertel, hoe berg jij alle knutsel spullen van je kind(jes) op?

 

icon_S

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *