Makii Turbo Grote Kleurplaat

De Rotterdamse illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer bundelden in 2013 hun talenten, en dat werd Makii! Een kinderlijke verbastering van ‘maken’. Samen maken ze vernieuwende en creatieve producten voor kinderen. Met kleurrijke en gekke karakters willen ze kids inspireren om hun creativiteit te laten exploderen. In de wereld van Makii vind je Turbo grote kleurplaten, art prints, kaarten en zelfs een Makii-je-eigen-print-app! Met die laatste kunnen kids helemaal los gaan met de Makii figuurtjes en illustraties te plaatsen naar hun smaak op een lege witte achtergrond, en als hij af is kun je hem als poster thuis ontvangen. Hoe een gaaf concept is dat?!

Ik ben echt helemaal fan, natuurlijk stiekem ook een beetje omdat het uit Rotterdam komt. Nu maakt Makii als Makii Studio trouwens ook nog een boel leuks in samenwerking met partners als Rotterdampas, Jeugd Vakantie Paspoort, Veilig Verkeer Nederland, restaurant Hotspot Hutspot en kinderboekwinkel de Kleine Kapitein. Ze zijn dus goed op dreef!

Ik ontving een Makii Turbo Grote Kleurplaat om met Nim lekker aan het kleuren te gaan en te ervaren hoe dat nou kleurt, een kleurplaat van 1.50 bij 94.1 centimeter!

10

5Ik hoor je al denken, turbo grote kleurplaat? Zo groot is ‘ie toch niet? Nou, jawel maar er zitten in het kartonnen envelopje ook nog 4 kaarten die op elkaar aansluiten die je in kan kleuren. De kaarten zijn uitnodigingskaarten voor vriendjes en vriendinnetjes om ze op een regenachtige dag (of elke andere dag) uit te nodigen om samen de turbo kleurplaat in te komen kleuren. Wel zo gezellig, want de kleurplaat heeft echt wel plek genoeg om met zijn alle tegelijk op te kleuren! Super leuk idee dus die kaartjes erbij.
Naast de kaartjes zit er ook nog een dun avonturenboekje boekje in A3 formaat bij.

3Kijk aan, zie je hoe groot?! Ik koos er voor om de kleurplaat op te hangen, staand kleuren is weer eens wat anders dan zittend aan tafel of liggend op de grond toch?!

2

4

7De Turbo Grote Kleurplaten zijn er in 3 verschillende uitvoeringen: ‘Stad’, ‘Jungle’ en ‘Museum’. De laatste ontvingen wij! Niet alleen het kleuren is erg leuk, het ontdekken van wat er nu allemaal op de kleurplaat staat en gebeurt is ook al een avontuur op zich. Je blijft op het stuk papier van 150 bij 94.1 centimeter nieuwe dingen ontdekken. Best leuk ook voor de mama’s en papa’s… vind ik! Je kan er zo een verhaal bij verzinnen tijdens het meekleuren 😉

6

1Ja, zoals je ziet, nog geen kleur op onze kleurplaat! Nim verkoos zijn auto’s boven het op de kast staan/zitten en kleuren. Ach, geeft niks! We hebben hem weer netjes opgevouwen en terug gestopt in de stevige kartonnen enveloppe voor een andere keer.

Je kunt de kleurplaten hier bestellen, hij kost 9,95. Zeker een tientje aan plezier waard!
Kende jij de Turbo Grote Kleurplaten van Makii al?

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!
icon_S

7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *