Baby, Geshopt, Mama, Review

Mini luiertas van Rosehip Company met inhoud.

In Februari 2013 bezochten Kay en ik samen de Negenmaandenbeurs. We hadden gratis avondkaarten gekregen bij de Zeeman en we waren allebei reuze benieuwd dus reden we richting Amsterdam. Ik was toen zo’n 6 maanden zwanger, was dus echt geen goed idee achteraf met die drukte… weten we nu ook weer! Wat een drukte en chaos en ongelofelijk naar publiek.

Anyway, we ontdekten gelukkig wel een aantal leuke merkjes en Rosehip Company was er daar 1 van. Ze hebben allemaal leuke baby benodigdheden zoals een boxkleed, boxtas, mini luiertas en rugzakjes voor peuters/kleuters… en allemaal in super toffe geprinte stofjes! Al een tijdje wilde ik een andere luiertas, we gebruikten de grote luiertas zoiezo al een hele tijd niet meer en namen een kleinere ‘gewone’ tas mee. Toch vond ik het niet zo handig die tas en wilde wat anders, ik dacht plots terug aan de leuke mini luiertassen van Rosehip Company en zocht meteen de webshop op. Hoppa, besteld!
Helaas was de tas niet voorradig maar een goeie week later werd hij dan toch bezorgd. Kijk snel verder om te zien hoe een leuk tasje het is, en voor wat ik er dan ook in mee zeul dagelijks!

De tas is 28 cm breed, 20 cm hoog en 11 cm diep en gemaakt van 100% biologisch katoen. Er passen wat luiers in, billendoekjes, creme, flesje, koekje, en evt een schone romper en broekje. Ook zit er een verschoningsmatje bij. Precies genoeg als je er even op uit gaat met een kleine dreumes. En dat er niet meer in kan is maar goed ook voor deze mama, want ik neem altijd teveel overbodige zooi mee!

Er zit een handige lus aan die mooi aan de rem haak kan hangen van de Bugaboo, dan heb je hem ook zo te pakken mocht je naar een verschoonruimte moeten! Ik koos voor het printje Adventurous mr Fox die perfect matcht bij de kap van de kinderwagen, maar er is nog veel meer keus in printjes. Ook Kay vind hem prima, een lekker stoer tasje wat hij mee moet nemen als hij op stap is met Nim op een papadag.

 


En dit is dan wat er allemaal in gaat en wat ik dagelijks bij me heb als ik met Nim de deur uit ben.
– Drie luiers van de Aldi of Albert Heijn, lekker goedkoop en werkt prima!
– Klein pakje billen doekjes die we bij de Action halen voor een prikkie. Goed vochtig en lekker compact om mee te nemen.
– Mini potje Sudocrem en mini tube Bepanthen.
– Luierzakjes, wederom van de Action.
– Setje extra kleding.
– Nijntje koekje, een zakje knijpfruit en een doosje gedroogd fruit/rozijntjes.
– Het verschoonmatje wat bij het tasje zit.
De tas kost 34,95. Een beetje prijzig voor een klein tasje maar je hebt wel een vrij uniek tasje gemaakt van 100% biologisch katoen inclusief verschoningsmatje. Dan is de prijs prima te doen vind ik.
Heb jij ook een mini tasje of gebruik je liever een grotere luier tas?

0
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Avatar
    Daan says:

    Gaaf!! Ik ga zeker even een kijkje nemen op de webshop.

  2. Avatar
    Daan says:

    Btw, dat boxkleed. Ook erg leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *