Minimiks.nl sale items

 
 
Ik vind het echt heerlijk om urenlang webshops af te struinen voor leuke kleertjes voor Nim. Om vervolgens veel in mijn virtuele mandje te gooien en dan de site te sluiten zonder iets te kopen. Want laten we eerlijk wezen, de allerleukste kleertjes kosten best wat… En Nim groeit maar en groeit maar en voor ik het weet past ‘ie die leuke kleertjes niet meer. Dus voor nu kom ik toch vaak weer terug op H&M, Hema, Wibra en de Zara want daar is het leuk en betaalbaar. Gelukkig bestaat er zoiets als ‘SALE’ en zijn er heel veel items tot wel 50% afgeprijsd. Dat maakt het shoppen een stuk leuker!
Gister ontdekte ik de webshop Minimiks en heb ik mijn favorieten bij elkaar gezocht. Die ik hier g
raag wilde delen.

Ik vind baby hoodies super schattig, en vind ze bij Nim ook heel leuk staan.. Hierboven staan mijn 4 favorieten van Minimiks.
1. NUNUNU Sprinkle hoodie (van 56,95 nu voor 34,17)
2. Shampoodle spooky hoodie (van 39,- voor 23,40)
3. NUNUNU star hoodie (van 56,95 voor 34,17)
4 .Mini Rodini biker zip hoodie (van 56,- voor 33,60)
 
Ook ben ik helemaal fan van leuke broekjes en leggings.. zolang ze maar wel heerlijk zacht zijn en Nim zich er goed in kan bewegen. Hier 3 leukerds uit de sale van Minimiks
 
 
1. NUNUNU baggy pants sprinkle white (van 41,95 voor 25,17)
2. Mini Rodini penguin legging (van 29,- voor 17,40)
3. Mini Rodini fox sweatpants (van 44,- voor 26,40)

 
Waarschijnlijk belanden deze producten nog zo’n 10x in mijn virtuele mandje om vervolgens de site weer te sluiten… hoewel ik de mini rodini penguin legging wel erg tof zou vinden voor de kleine man.
0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *