Mommy & Mini: Matching shoes

Sinds ik de panterprint Vans voor Nim had gekocht wilde ik zelf graag ook zoiets! Hoe leuk, matching items?! Sneakers kon ik nergens vinden maar wel wat anders.

De Vans van Nim bestelde ik online bij de Front Runner in een nog wat te grote maat, dan gaan ze nog wel even mee! De desert boots voor mijzelf bestelde ik ook online, maar dan bij Asos. Er was die dag extra korting en ze waren al in de sale. Lucky me!

Nim heeft zijn gympen graag aan en trekt ze niet uit, ook ik vind mijn schoenen heerlijk zitten. Ze zijn enorm soepel en van echt leer. Ik vind het super grappig om ongeveer hetzelfde aanΒ te hebben, en mensen op straat merken het ook echt op.

We hebben nog een aantal matching items die zeker weten hier nog voorbij gaan komen πŸ˜‰
Wat vind jij van matching items met je kind?

Volg je mij al via Bloglovin’ & Instagram?

2
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

 1. AvatarNelleke

  Matching items vind ik leuk! Helemaal exact matching outfits weer wat minder (;
  Maar zoals dit vind ik heel erg leuk. De schoenen zien er beide uit alsof ze heerlijk lopen!

 2. AvatarAgeeth Mooij

  Mooi! Die van mij zijn te groot voor matching items πŸ˜‰ Wat jij doet vind ik leuk, met één item.
  Ik kocht sneakers van Omoda deze lente met luipaardprint en het zijn net pantoffels, zo heerlijk zitten ze.

 3. AvatarLindsay | lindsayvallen.nl

  Wauw, ik heb die leopard Vans voor mijzelf als grote-mensen-sneaker, dus ik MOET die kinderversie ook hebben. Maar mijn kindje wordt pas in mei 2015 geboren haha πŸ™‚ Ik ben echt gek op prints, voel me net Nel Veerkamp soms, gelukkig kom ik er nog aardig mee weg ondanks mijn blonde haar πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *