Nieuw huis, nieuw kamertje

Het leuke van verhuizen vind ik uiteraard het stylen. En dan is een kinderkamertje het aller leukste om te doen! Nim had in Rotterdam al een te gek kamertje, echter ontbrak het aan ramen omdat hij een tussenkamer had als slaapkamer. Niet handig, want het was er altijd donker. Nu we verhuisd zijn, heeft hij een wat kleiner kamertje gekregen dan hij had… maar het een raam, en zelfs een deur met raam naar het dak van de schuur! Extra veel licht wat het kamertje wat groter laat ogen. Het inrichten was een uitdaging, maar is wel gelukt. Hoewel de kamer nog lang niet klaar is, wilde ik toch alvast een kijkje in de kamer geven!

9 8 7 6 5 4 3 2 1

Voor de half geverfde muren gebruikte ik Ashford & Sons krijtmuurverf in de kleur Vintage Blue van Kwantum. Een aanrader, het verft fijn en de kleur is prachtig. Het was een gokje, maar pakte heel goed uit!
Het behang had Nim in zijn kamertje in Rotterdam ook, ik vond het nog te leuk om niet nog eens te gebruiken. Het komt van de Karwei.
Omdat ik het vintage blue graag wilde combineren met geel, grijs, wit en zwart had ik dit beddengoed op het oog van Ikea. Hij is van de collectie in samenwerking met Walter van Beirendonck. Lucky me vond ik hem nog bij Ikea Barendrecht voor 15,-! Het sprei van Little&Pure is ons favoriet, en ligt altijd op het bedje.

De sfeer is er al, nu de afwerking en verdere aankleding nog. Wat we dan nog zoal moeten doen? Een koof plaatsen voor de verwarming, de leidingen wegwerken, plinten leggen, de kozijnen verven, een hangrekje ophangen voor wat leuke spulletjes, luxaflex ophangen voor de deur naar het dak, en haakjes ophangen om een leuk kledingstuk aan op te hangen. Genoeg te doen nog de komende tijd.

1
De items die je ziet: Kleed – Sukhi / Pet Rebellious – Lucky No.7 / Stoeltje – VintageLab15 / Papieren opbergzakken – Suzieq.nl / Dierenboek & Atlas – Uitgeverij LANNOO / Blik onder stoel – Ferm Living / Lockerkasten – Ikea / Tasje aan lockerkast – MIO&CO / Dromenvanger – Bisou de Lou / Zwarte wolkjes – Flying Tiger / Pet blauw – Mini Rodini / Pet zwarte print – Tiny Turtle / Zakje met wolkjes – Kid Wild / Lange Leo – Suussies / Bankje kurk (op de gang) – Ikea.

 

3
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

  1. AvatarManon

    Oh die baan blauw op de muur is heel gaaf! Vind dat ook wel heel cool voor Nilo’s “nieuwe” kamer aangezien hij nu toch wel écht een peuterkamertje mag krijgen haha. Ik ga dit onthouden 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *