Uncategorized

Nieuwjaarsdag 2014

Op nieuwjaarsnacht werd Nim toch wakker van het vuurwerk, stiekem hoopte we natuurlijk dat ‘ie lekker door zou tukken maar helaas. We hebben met ze drietjes naar het vuurwerk gekeken vanachter de ramen en Nim vond het prachtig mooi om te zien. Meneer wilde natuurlijk niet echt meer slapen erna dus werd het laat, en dat zijn we niet gewend want hij slaapt al sinds hij 3 maanden was klokje rond zonder wakker te worden in de nacht. Gelukkig kwam er de volgende ochtend pas om 9 uur geluid uit zijn kamertje dus dat viel mee.

Om even lekker een frisse neus te halen (net als de rest van Nederland) zijn we richting de Rottemeren gegaan om langs het water te wandelen, dat werd een wel erg frisse neus want er waaide een ijzig koude en harde wind! Dus daarna in een gezellig restaurantje aan de Bergsche Plas een warme kop chocomelk, koffie en voor Nim een warme fles melk gedronken. Maar al met al was het een fijne eerste dag van het nieuwe jaar, op naar nog meer van die fijne family time dagen.

      
De laatste tijd kan ‘ie al heel goed zelf drinken
 
 
Lekker bewegen, knuffelen en spelen bij papa en mama


 
 
0
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *