Come and See, Mama, Tips

Come and See #1: Goodie Goodness!

Ik wil graag naast de tips voor leuke web winkeltjes voor kids ook dingen gaan delen die voor alleen de mama’s zijn, en natuurlijk ook voor de niet mama’s! Want ja, je mag jezelf toch ook best eens verwennen nietwaar?! Vandaag trap ik dus af met de nieuwe rubriek ‘Come and See’.. En mocht jij nou een leuke shop hebben of weten, just let me know!
Mijn moeder maakte me al weken nieuwsgierig! Ze had ‘iets’ voor me besteld wat in de tweede week van Mei bezorgd zou worden. Ze had zelf ook geen idee wat het was en of het via de pakket post kwam of via de brievenbus. Nou, je snapt… ik heb een paar dagen de deurbel én brievenbus nauwlettend in de gaten gehouden. Uiteindelijk werd het brievenbus pakketje bezorgd terwijl ik werken was, och wat wil je dan graag naar huis haha. Kijk snel verder als jij net zo benieuwd ben als ik was naar wat er in dat mooie ingepakte doosje van Goodie Goodness zat, en natuurlijk vertel ik je ook meteen alles over het concept van Goodie Goodness!

Elke maand een verrassing per post…

7

6Goodie Goodness zoekt elke maand de leukste en kwalitatief meest hoogwaardige handgemaakte producten uit voor jou om te ontdekken, de producten komen van onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven! Goodie Goodness koopt deze producten in voor een gereduceerd tarief waardoor de waarde van de box hoger ligt dan wat je ervoor betaald. Is dat even een leuk deal? Elke maand kun je zo’n pakketje ontvangen als je een abonnement aan gaat. Dat is dus elke maand een klein feestje lijkt me! Mocht je de box eenmaal uit willen proberen, of zoals mijn moeder deed gewoon eenmalig cadeau doen dan is dat ook mogelijk!

In zo’n zorgvuldig samengestelde Goodie Goodness box zitten vaak drie of vier kleine producten. Maar er zit ook wel eens een wat groter product in, het is gewoon elke maand een verrassing wat je zult krijgen. Maar dat het unieke, en met veel liefde gemaakte producten zijn staat vooropgesteld.

5

4In het doosje vind je ook een kaartje met informatie over wat je in de box zult vinden. Een leuke toevoeging zodat je weet waar jou cadeautje nou vandaan komt! En het allerleukste komt nog: Alles is als echte cadeautjes zorgvuldig ingepakt, het is een feestje om uit te pakken ook al heb je het misschien jezelf cadeau gedaan!

Goodie Goodness Mei editie…

3

2Wat o wat zou er in mijn mooi ingepakte doosje zitten? Ik zal het je vertellen! Ik vond er een tijdelijke huidvriendelijke en niet giftige tatoeage van de Duitse ontwerper Fonry. Erg tof voor van de zomer op je voet boven een slippertje uit bijvoorbeeld.
Dan van de ontwerper Stop The Water While Using Me een lippenbalsem in tube. Ik heb hem al een paar keer gebruikt en hij is erg prettig, je droge lippen zijn zo weg en door het vleugje Marrokaanse munt ruikt hij ook best fijn!
Last but not least een super toffe portemonnee! De Engelse Emma richtte Mabel en Bird op in 2013. Met behulp van handgesneden papieren stencils zeefdrukt ze op 100% warm wit linnen met zwarte inkt. Vervolgens naait ze alles zelf tot wat het moet worden: in dit geval een gaaf portemonneetje. Een echt handgemaakt product dus…

1Ik ben blij met mijn gekregen goodies uit de Goodie Goodness box van de maand Mei! (Bedankt Mam!) Mocht jij nou ook helemaal enthousiast zijn geworden en jezelf (of een ander!) een box cadeau willen doen kan dat voor 25,-. Wil je meteen een abonnement aan gaan zodat je iedere maand een cadeautje krijgt? Dan betaal je 22,50 per maand (maandelijks opzegbaar). Deze bedragen zijn inclusief verzendkosten.

Kende jij Goodie Goodness al? En ook zo nieuwsgierig naar wat er in vorige exemplaren zat? Dan kun je ze volgen op Intagram (@goodiegoodness) of check de hashtag #goodiegoodness voor uitgepakte doosjes van anderen!

 

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’ & Instagram om niks meer te missen!

8
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 Reacties

 1. Avatar

  Oja, ik kende het al! Zo leuk! Ga jij ook een abonnement nemen?

  1. Avatar

   Zeker leuk! Ik weet het nog niet! Lijkt me wel erg leuk! Misschien voor donkere winter maanden dadelijk, een blij maker elke maand 😉

 2. Avatar

  Ik kende het nog niet, wat een leuke tip! En leuke nieuwe rubriek op je blog!

 3. Avatar

  Dit kende ik nog niet! Maar lijkt me super leuk! Origineler of de beauty boxen die er ook op de markt zijn. Misschien eens eenmalig bestellen om het te proberen.

 4. Avatar

  Ken wel vergelijkbare varianten, maar ken deze nog niet.. Heel tof concept, leuke tip en leuk nieuw item!

 5. Avatar

  Wat een heerlijk ingepakt cadeautje-voor-jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *