Outfit van Nim #1

 
Outfit van afgelopen dinsdag. Ik vind het heel leuk om leuke combi’s te maken met Nim zijn kleertjes, de ene keer lekker stoer, dan wat schattiger, lekker baby achtig of een super relaxte chill outfit…

Nim krijgt van ons voornamelijk lekker zachte broekjes aan waar hij zich goed in kan bewegen en wat niet ongemakkelijk is als hij ligt te spelen. Gelukkig heb je hele leuke leggings en joggingbroekjes met leuke printjes erop! Favoriete broekjes zijn de leggings van de Zara, ze kosten 8,95 en gaan hier lang mee (Nim past maat 3-6mnd nu nog!)

Verder had hij zijn nieuwe vestje aan van Polarn O. Pyret (hier schreef ik eerder over), vlak voor de foto spuugde hij daar uiteraard lekker op vandaar de vlekken. En eronder een fijne stretch romper met korte mouwtjes van de Hema.

 
Eigenlijk doen we bijna nooit iets in zijn haartjes, maar hij had de tube te pakken op de commode dus ik dacht laat ik er een beetje van gebruiken. Het is een tube goedemorgen Zwitsal haargel, na een paar keer rollen wat gefriemel aan het haar is het niet meer te zien dat er wat inzat haha.

broekje: Zara (hier)

vestje: Polarn O. Pyret
romper: Hema
Kniesokken: Zeeman

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *