Outfit van Nim #10: Review Baobab setje

Dit keer eens een iets andere outfit dan wat Nim meestal draagt tegenwoordig. Ik kreeg een mailtje van Orange Agency, of ik het leuk vond een kleding setje voor Nim te reviewen. Het was van het Australische merkje Baobab wat zij vertegenwoordigd in Nederland. Na eerst even gegoogled te hebben wat Baobab nou precies aan kleding heeft voor die kleintjes was ik er al snel uit. Wat schattig allemaal. Precies de soort kleertjes die Nim aan kreeg toen hij nog een mini Nim was. Na wat opmeten van de kleertjes of het zou gaan passen kregen we dit lieve setje thuis gestuurd. Lees vooral verder, helemaal onderaan staat nog iets heel leuks!

Het past precies, en wat ziet hij er lief en onschuldig uit zo… Ik vond het erg grappig dat we een shirtje met visjes er op kregen. Toen Nim nog in mijn buik zat noemde we hem Gup(py)!

Op de achterkant van het shirtje en het broekje staat het merkje ‘Baobab’ geborduurd. Het shirtje heeft een hele aparte voorkant met een leuk strik touwtje. Dat maakt het dan toch net wat leuker dan een gewoon shirtje met opdruk. Afgewerkt met 2 mooie knoopjes op de schouder en bij het broekje op de kontzak.

Baobab is een stijlvol & funky ‘alledaags’ kledingmerk voor baby, peuter en kinderen tussen de 0 en 10 jaar.
Baobab kleding is bekend geworden om zijn strakke designs, eenvoudige detaillering en kenmerkende prints. Ontworpen in Australië en geproduceerd in India van gecertificeerd biologisch katoen. Het voelt dan ook enorm zacht en stevig aan!

Het leuke nieuws? Ik geef dit setje weg! Zoals je kunt zien is het Nim aan de krappe kant dus geef ik het liever weg aan iemand die er nog veel plezier van gaat beleven en zelf kan ondervinden wat een fijne kleertjes het zijn. Hou mijn blog in de gaten dus, aankomend weekend komt er een post met wat je er voor moet doen 😉

Volg je mij al via Bloglovin’Instagram en Pinterest?

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

  1. AvatarTallie (talliekort)

    Wat leuk een give away! Voor mijn zoontje Ryan zou het super leuk zijn! ik volg je op dit blog en op instagram al enige tijd en één van de redenen daarvan is dat ik Nim het zelfde type jongentje vind als Ryan ,wat erg leuk is om te zien en hem te zien opgroeien, ook al is hij ietsjes ouder als Ryan ( 8 maanden)……….Dus als hij Nim zo mooi stond ,staat hij Ryan vast ook erg mooi 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *