Outfit van Nim #3

De outfit van Nim gisteren. Dit zwanen broekje vind ik echt heel erg leuk. Het is eigenlijk een meisjes legging, maar ik vond hem zo tof voor mijn stoere mannetje dat ik ‘m gewoon kocht!
Foto’s maken van deze bink word steeds lastiger want hij zit geen moment stil, hij rolt en tolt over de bank heen en weer en ik hou telkens m’n hart vast of ‘ie er niet opeens af kukelt. De rest van de foto’s maakte ik dan ook met mijn telefoon dus iets mindere kwaliteit.

 
Hij haalde de meest bizarre fratsen uit, maar bleef wel naar de Ipad kijken waar ik op Youtube muziek van Nielson had aangezet. Hij is echt DOL op de muziek van Nielson! Neem het ‘m eens kwalijk, zijn toch onwijs blije liedjes?!

Broekje: Tumbl ‘n Dry.
Romper: Hema.
Vest: Polarn O. Pyret.
Sjaal: Baby Mexx.
0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *