Outfit van Nim #9

Ik ben gek op al die leuke kinderkleertjes, en op Nim leuk aankleden. Er gaat bijna geen week voorbij dat ik niks koop voor hem. Oeps!. Resultaat is wel dat meneertje altijd leuk gekleed door het leven gaat (al zeg ik het zelf). Sinds Nim goed kan lopen heeft hij 2 leuke spijkerbroekjes gekregen, voorheen was ik daar niet zo’n fan van maar voor buiten met al dat vallen en opstaan toch best wel handig. Hier een outfit van de kleine man in een spijkerbroek!

Het is een heel erg stretchy broekje dus bewegen gaat er goed in, ik merk wel dat het thuis met de bank op klimmen allemaal wat lastiger gaat. Dus als we thuis zijn word de spijkerbroek vervangen voor een legging of joggingbroek… Of gewoon blote baby benen ;). Het broekje komt van de River Island Mini collectie en was 13 euro! Hij zit nog wat aan de ruime kant, maar dat zal niet lang meer zo zijn…

Dit shirtje van Tiny Cottons is al eens eerder voorbij gekomen maar past hem nu pas goed eigenlijk. Ik maakte de outfit af met een sjaaltje die ik voor een euro kocht bij New Yorker (voor het kwijlen) en zijn New Balance schoenen waar hij het beste op loopt op het moment. Matcht niet helemaal bij de outfit maar goed kunnen lopen is toch net wat belangrijker!

Wat vind jij van een spijkerbroekje bij een kleintje? Ook pas oké als het kan lopen of zou je het al eerder aan trekken bij je kindje?

Volg je mij al via Bloglovin’Instagram en Pinterest?
Ook Kay heeft Instagram en post over de vele dingen die hij met Nim beleefd en onderneemt!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

  1. AvatarDanielle

    Wat een leuke outfit weer! Ik trek mijn zoontje van 5 maanden al wel spijkerbroekjes aan. Van die lekkere soepele. Die wissel ik af met leuke leggings etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *