Pinspiration #2: Kinderkamers

Toen ik wist dat ik zwanger was heb ik veel op Pinterest gezocht naar babykamertjes, dat heeft veel inspiratie gegeven voor het kamertje van Nim. Het is een heerlijk mengelmoesje geworden van leuke spullen en toffe kleurencombi. Uiteindelijk als Nim niet meer in een babybedje met spijlen hoeft te slapen maar een heus peuterbed krijgt is zijn kamertje ook wel aan een make-over toe. Ik heb weer een paar toffe pins opgezocht en hier onder neergezet.

Op mijn pinterest staan nog veel meer leuke pins van baby en peuter kamertjes!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *