Pinspiration #3: Mommy’s

Oh, ik vind het heerlijk om naar mama’s en kindjes te kijken. Hoe kleden andere mama’s zich en vooral hoe kleden ze hun kindjes? Sinds ik mama ben geworden ben ik opeens weer zoekende naar wat ik nou echt leuk vind qua kleding en vraag ik me stom genoeg vaak af of het wel bij me past nu ik een mama ben. Waarom weet ik ook niet maar heel veel kleding vind ik niet geschikt. Ook daarom vind ik het leuk om naar andere mama’s, wat dragen hun nou? Kijk mee naar de dit keer 6 (ik kon niet kiezen tussen de 2 van Hilary Duff!) pinspiration plaatjes.

Nog meer leuke inspiratie opdoen? kijk dan op mijn Pinterest!
0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *