Pinspiration #4: Haken

Ik vind haken echt heel leuk, dus ik zoek op pinterest altijd leuke ideetjes op om ook te haken. Voor Nim heb ik tijdens de zwangerschap een babydekentje gehaakt voor in de kinderwagen, toen hij eindelijk in de wagen onder dat dekentje lag was ik zo trots! Ook haakte ik een grote ster voor boven zijn commode, een newborn mutsje, een berenmutsje en een minion mutsje. Helaas heb ik al een tijdje geen haakwerkje meer in handen gehad maar daar moet toch maar weer verandering in gaan komen. Hieronder de leukste haakwerkjes die ik op mijn Pinterest heb staan!

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *