Pinspiration #5: Ferm Living

Als geld geen rol zou spelen zou ik voor in huis kiezen voor leuke spullen van Ferm Living. Dit merkje is echt helemaal mijn stijl. Zelfs voor kinderen hebben ze ge-wel-di-ge spullen. Op het moment heb ik niets van Ferm Living omdat het toch best wel prijzig is, maar als ik naar de items kijk op onderstaande plaatjes word ik echt vreselijk hebberig. Toch nog maar even verder dagdromen op Pinterest…

 
Kijk voor meer leuke inspiratie plaatjes op mijn Pinterest!
Vind jij Ferm Living ook zo leuk? Of wat zou je anders graag in je huis zien?
 
0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *