Project 52 / Week 10

Met Project 52 maak ik (Kay) elke week een foto van een “gewoon” moment. Op die manier heb ik aan het eind van het jaar een verzameling herinneringen die anders misschien verloren waren gegaan.

Vandaag deel ik met jullie een gewoon moment uit week 10.

PROJECT52_10_2
In plaats van één keer groots op vakantie gaan wij 3 a 4 keer per jaar er lekker even tussen uit. De zomervakantie word natuurlijk altijd echt vakantie gevierd, maar daar buitenom gaan we graag een weekendje of midweekje naar een Centerparcs of Landal. We zijn dol op de overdekte subtropische plaza’s van Centerparcs met het zwembad en de speelhallen, het biedt alles wat je nodig hebt om even lekker te kunnen relaxen en ook een peuter uit te laten razen.

PROJECT52_10_3
Dit keer werd Nim niet alleen enthousiast van de speeltuinen en trampolines, maar ook van de Airhockey tafel. Papa wilde natuurlijk maar wat graag een spelletje (of twee) spelen met hem. Nim had heel snel door hoe het spelletje werkte en voor ik het wist moest ik zelfs mijn best doen om niet te verliezen.
Heerlijk om te zien hoe hij zo genoot van het spelletje en op de foto hierboven zie je dat ook heel goed terug.

Gaan jullie ook graag weekendjes weg? Ben je al eens in Centerparcs geweest?

5
Kay

About Kay

Ik ben de man van Pauline en dus de papa van Nim. Zo nu en dan schrijf ik ook iets voor de blog maar ik zorg voornamelijk dat hij blijft werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *