Project 52 / Week 3

Met Project 52 maak ik (Kay) elke week een foto maak van een “gewoon” moment. Op die manier heb ik aan het eind van het jaar een verzameling herinneringen die anders misschien verloren waren gegaan.

Vandaag deel ik met jullie een gewoon moment uit week 3.


PROJECT52_3
Herinnering: Net wakker van een middag dutje, dus het is nu eventjes iPad tijd terwijl papa de lunch klaar maakt. Nim kijkt graag ABC, 123 en kleuren filmpjes, hij kent het meeste nu al in Nederlands en Engels. Zijn stoere roze monster hoes zorgt ervoor dat de iPad heel blijft.

 

Hebben jullie ook speciale iPad momentjes? Of misschien TV momentjes?

4
Kay

About Kay

Ik ben de man van Pauline en dus de papa van Nim. Zo nu en dan schrijf ik ook iets voor de blog maar ik zorg voornamelijk dat hij blijft werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *