Project 52 / Week 4

Met Project 52 maak ik (Kay) elke week een foto maak van een “gewoon” moment. Op die manier heb ik aan het eind van het jaar een verzameling herinneringen die anders misschien verloren waren gegaan.

Vandaag deel ik met jullie een gewoon moment uit week 4.


PROJECT52_4
Deze zaterdag begon met een bezoek aan het werk van opa want die had een opendag. Nim vond het heel leuk om te zien wat opa doet. Hierna zijn we even gaan neuzen bij de Kwantum en verf halen bij de Karwei voor Nim zijn vernieuwde kamertje.
Toen was het tijd voor een middagslaapje maar onze nieuwe buurvrouw besloot om op haar eerste dag het halve huis te slopen, dus na krap een uurtje was Nim alweer wakker, dus toen zijn we maar lekker boodschappen gaan doen.
’s Avonds na een heerlijke douche was Nim dus zoooo moe dat hij besloot om op zijn verschoon kussen te slapen onder zijn natte hydrofieldoek.

9
Kay

About Kay

Ik ben de man van Pauline en dus de papa van Nim. Zo nu en dan schrijf ik ook iets voor de blog maar ik zorg voornamelijk dat hij blijft werken.

5 Reacties

  1. Avatarbibian

    Ohh wat is het toch ook een schatje, dat zie ik River dus niet doen he haha! Meneer zit het liefst tot 10 uur ’s avonds nog beneden te dansen zonder middagslaap. Heerlijke foto. liefs

  2. AvatarSonja

    Prachtig ventje en een prachtige foto! Ik neem aan dat je al die mooie foto’s die je (jullie) van Nim en zijn kamertje maken, met een spiegelreflex gemaakt zijn? Ze zijn altijd zo mooi scherp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *