Project 52 / Week 6

Met Project 52 maak ik (Kay) elke week een foto maak van een “gewoon” moment. Op die manier heb ik aan het eind van het jaar een verzameling herinneringen die anders misschien verloren waren gegaan.

Vandaag deel ik met jullie een gewoon moment uit week 6.

PROJECT52_6Nim is dol op auto’s, dat zal mening trouwe lezers niet ontgaan zijn. Hij is met name gek op alles wat met Disney Cars of Planes te maken heeft en we hebben inmiddels al een hele grote verzameling bij elkaar. We hadden een zondag met zijn tweetjes dus werd de tent, die papa en mama hebben gemaakt, tevoorschijn getrokken. Maar een tent gewoon op de grond zetten is niet leuk want Nim speelt veel liever op de bank (en op de tent). En papa? die zit op de grond.

Ben jij ook regelmatig verbannen van de bank? Of is bij jullie een andere plek favoriet?

8
Kay

About Kay

Ik ben de man van Pauline en dus de papa van Nim. Zo nu en dan schrijf ik ook iets voor de blog maar ik zorg voornamelijk dat hij blijft werken.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *