Project 52 / Week 8

Met Project 52 maak ik (Kay) elke week een foto maak van een “gewoon” moment. Op die manier heb ik aan het eind van het jaar een verzameling herinneringen die anders misschien verloren waren gegaan.

Vandaag deel ik met jullie een gewoon moment uit week 8.

PROJECT52_8_4
YES! Het zonnetje scheen eindelijk weer een keer, dus ’s ochtends vroeg gingen we even een rondje speeltuin doen. Het was ijskoud, dus we hebben ons goed ingepakt, maar dat mocht de pret niet drukken.
Als we er even snel uit willen gaan we naar de grote speeltuin op de hoek die grenst aan een groot pand met basisscholen en nog meer speeltuinen.
Nim is nog te klein voor de grote touwen klimtoren, maar hij probeert elke keer een stukje hoger te komen.

PROJECT52_8
Met rondje speeltuin bedoel ik ook letterlijk een rondje want je kan, als de basisscholen dicht zijn, rond het hele pand lopen. Rond het hele pand zijn kleinere speeltuintjes waar de schoolkinderen kunnen spelen.
Aan één kant zijn een paar gemetselde verhogingen, Nim kan het natuurlijk niet laten om erop te klimmen en daarna weer af te hollen. Ik hou hem toch het liefste nog even aan de hand vast als hij eraf loopt.

PROJECT52_8_3
Van al dat klimmen en rennen en lachen word je moe, dus als je op je rondje een boomstronk tegen komt kan je even uitrusten. Twee seconden dan, daarna gewoon weer verder rennen.

Heerlijk om hem telkens weer zo zijn gang te zien gaan. Hebben jullie ook een vaste route door de speeltuin?

 

5
Kay

About Kay

Ik ben de man van Pauline en dus de papa van Nim. Zo nu en dan schrijf ik ook iets voor de blog maar ik zorg voornamelijk dat hij blijft werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *