Review: Bu Blankie van Fine Little Day

Kiekeboe! Het aller leukste spelletje wat er is voor kleine kindjes. In ieder geval wel bij ons kleine ventje. Een hele tijd kan hij zoet zijn met een deken, hij trekt ‘m over zijn koppie heen en gaat dan heel stilletjes zitten of liggen. Als je niet door hebt dat hij verstoppertje speelt dan gluurt ‘ie er weer onder vandaan en begint te zwaaien en zegt met een piepstemmetje ‘Da, Daaa’. Dag Nim! ‘Hey, waar is Nim nou gebeleven?’. Grinnik grinnik, hij trekt wild het dekentje van zijn hoofd en schreeuwt: ‘Waaahhhh’. Kiekeboe Nim!
Het merkje Fine Little Day heeft op dit kinderspelletje iets leuks bedacht, namelijk de Bu Blankie. Een rond speeldekentje met een leuk figuur erop, een teddybeertje, een indiaan, een piraat en zelfs een leeuw! Gooi het dekentje over je hoofd en spiek stiekem door de kijkgaten die bij het figuurtje op de deken de ogen zijn. Super spannend toch?!
Bobbiño Kids verkoopt deze te gekke dekentjes, en Nim die mocht er een testen! Maar stiekem vond papa het ook wel erg leuk…


Bu14Eventjes terug konden jullie al wat lezen over de shop Bobbino Kids, ik ontving een gaaf dekentje waar we prachtige foto’s mee schoten op ons bed met Nim. Het Bu! dekentje pakte we erna erbij want Nim was in een goede speel mood die dag. De foto’s zullen dus en beetje bekend voorkomen maar daarom niet minder leuk hoop ik!

Bu5

Bu4Met papa kiekeboe spelen is ook dus ook reuze leuk! Zodra papa het dekentje over zijn hoofd trekt roept Nim: ‘Papaaaaa’ en trekt het dekentje weg en heeft papa een gek gezicht getrokken. Dat is echt lachen!

Bu12

Bu13Jaaa kiekeboe!

Bu10Echt door de oog gaatjes heen kijken als het dekentje over hem heen zit snapt ‘ie nog niet, hij is veel meer bezig met het daadwerkelijke verstoppen en tevoorschijn komen. Maar de teddybeer op de deken vind hij wel heel mooi en wijst van alles aan onder een hoop gebrabbel.

Bu2Buiten dat het dekentje als kiekeboe dekentje gebruikt kan worden kan je kindje er ook lekker mee knuffelen op de bank. Kleine duimzuigertjes zullen de oog gaten heerlijk vinden om hun duimpje doorheen te steken en tegelijkertijd te knuffelen met de deken. En een klein dutje kan natuurlijk ook eronder gedaan worden. Multifunctioneel dus, en is je kindje al wat ouder? Wat dacht je van een leuk rollenspel? Ook een super leuk meegroei dekentje dus!

Bu Blankie is gemaakt van 100% katoen en is ontworpen door Elisabeth Dunker van Fine Little Day in samenwerking met Little Red Stuga. Er is bij Bobbiño Kids keuze uit 4 prints in ieder 2 verschillende kleuren. Dus voor ieder wel een die hij of zij leuk vind. De dekentjes hebben een doorsnee van 70 centimeter en kosten € 32,50.

Speelt jou kleintje ook graag verstoppertje? En denkt hij/zij dan ook dat ze onzichtbaar geworden zijn en je ze echt nergens vinden kan?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bobbiño Kids

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

9 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *