Review: NAIF Diaper cream

Dat wij fan zijn van de producten van NAIF is geloof ik al wel duidelijk. Een tijdje terug schreef ik al over de shampoo, bodywash en bodylotion en dat we het zulk fijn spul vinden voor Nim. Ik mocht van NAIF hun nieuwste product testen; de Diaper Cream. Laat Nim nou net last hebben van doorkomende tanden en niet al te gezellige luies hebben op het moment. Ideale timing om de creme te testen dus. En ik kan alvast verklappen dat we wederom erg blij zijn met deze tube! Lees gauw verder voor onze meningen.

billencreme1Ten eerste vind ik het een groot pluspunt dat de creme in een tube zit! Likjes uit een grote pot is toch net wat minder schoon en minder goed te doseren. Ook komt er niet mega veel creme uit de tube als je in de tube knijpt, dit gaat gewoon erg goed gedoseerd zodat je niet teveel hebt. En, de tube is mooi om te zien dus helemaal niet erg om op je commode te hebben staan vind ik.

billencreme2Zoals gewend van NAIF ruikt de creme hartstikke lekker. De creme bevat, net als alle andere producten van NAIF natuurlijke ingrediënten zoals olien van katoenzaad, zoete amandel, avocado en macadamia. Het voelt dan ook heerlijk zacht aan en smeert in tegenstelling tot Sudocrem erg gemakkelijk uit. Om een goed hydraterend effect te geven voor rode billetjes van je kindje zit er vitamine E en Kamille in de Diaper Cream verwerkt. De zinkoxide die qua hoeveelheid hoger ligt dan een gemiddelde billencreme zorgt weer voor een verzachtende en berschermde werking.

Onze mening?
Het werkt! De rode billetjes houden we onder controle en lijkt na een smeerbeurt weer wat minder te zijn geworden gelukkig. En dat is toch wel erg fijn. Ik vind het een makkelijke tube om in gebruik te hebben en hij is gelukkig erg zuinig dus je hoeft niet bang te zijn dat je binnen 2 weken weer een nieuwe moet aanschaffen, want dat is wat minder voor je portemonnee ben ik bang. Een tube Diaper Cream van NAIF kost 12,95 en heeft een inhoud van 75ml. Uiteindelijk leg ik dan toch liever wat meer neer voor een enorm fijn en met liefde gemaakt product dan voor een pot Sudocrem wat altijd een smeerboel word of de budget merken waarvan de creme helemaal niet lekker smeert. Bedankt NAIF, wij zijn om hoor 😉

Kijk op de site van NAIF als je graag meer wil weten over dit leuke baby verzorgings merkje of als je graag wil weten waar je bij jou in de buurt de producten van NAIF kan scoren voor je kleine. Of hou mijn blog goed in de gaten, binnenkort heb ik een hele leuke Give Away 😉

Welke billen creme gebruik jij? En heb je al iets van de lijn van NAIF in huis? Let me know!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met NAIF

11
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

  1. AvatarDiana Carlton

    Wat je zegt over sudocreme klopt wel; je kunt niet gedoseerd smeren uit zo’n grote pot en daarnaast smeert het ook niet makkelijk uit. Dit product is voor ons met Levi zijn leeftijd niet meer interessant, maar wel fijn om te horen dat het bij de kleintjes succesvol is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *