Share the Love: Een gezin en een warme deken

Ja, daar is ‘ie weer. En dan dit keer echt in een ander jasje. Share the love! Vandaag deel ik mijn liefde voor een dekentje. Of nouja, dekentje… het is eigenlijk een omslagdeken! We vechten er thuis nog net niet om voor wie het dekentje om zich heen mag slaan op een koude dag. Misschien heb je hem al opgemerkt tussen de Dear Diary’s van de afgelopen weken, ik heb het over de wollen omslagdeken van Little&Pure. Op een zonnige zondagmiddag nadat de mannen een koude wandeling hadden gemaakt doken we ons bed op, want daar scheen een heerlijk zonnetje. Nim vroeg om warme melk en ik had net wat foto’s gemaakt van de deken, dus die lag op bed klaar. Hij kroop er in met rode wangen van de kou in, en het geknuffel begon. Dat leverde een paar fijne plaatjes op van hem, van hem en mij, en zelfs van ons drieen. Dat is schaars! Ik deel met jullie niet alleen mijn liefde voor de deken, maar ook de liefde voor mijn gezin, mijn zoon, en de foto’s die het opleverde deze middag.

De omslagdeken is lekker groot, 150x150cm. In een hoek zit een extra stukje genaaid als soort capuchonnetje. Zo kun je er echt in weg kruipen! De omslagdeken is lekker dik, en van 100% zuiver scheerwol. Hij is dan ook voorzien van het woolmark label. En niet te vergeten, hij is zo lekker zacht en warm!

‘Wol heeft heel veel positieve eigenschappen. Wanneer je onder een wollen deken slaapt rust je beter uit. De temperatuur van je lichaam tijdens het in slaap vallen is bepalend. Wanneer je het te warm hebt zal je de slaap niet makkelijk kunnen vatten. Een deken van 100% zuiver scheerwol zorgt voor een optimale en natuurlijke ventilatie en isolatie. Dit betekent dat de wol je helpt bij het regelen van de juiste temperatuur.’Little & Pure

Wat een geknuffel. Ik moet zeggen, Nim is telkens een tikkie jaloers als ik de deken heb en komt me dan helemaal plat knuffelen. Heus niet erg, ik neem al die liefde met open armen aan haha.

Op de webshop van Little & Pure vind je een hoop informatie over hun producten, en vooral veel info over wol natuurlijk. Nog een paar eigenschappen van wol op een rijtje die ik op de webshop vond en interessant vond om te delen:

-Wol is veilig, het brandpunt ligt erg hoog, rond 600 graden.
-Wol is zelf reinigend, vuilafstotend en bacterie werend.
-Wol is een natuurlijke airconditioning, het geeft het schaap warmte in de winter en een verkoelende bescherming in de zomer.
-Wol heeft een groot absorptievermogen en ademt deze als het ware ook weer uit.
-Wol is heilzaam.
-Wol verbetert je slaap.

Dikke liefde voor deze deken, voor mijn kleine knuffelende mannetje, en mijn gezinnetje. Dat wilde ik graag delen!

 

3
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *