Tag: Oud & Nieuw

Ik heb weer eens een leuke tag ingevuld, een hele leuke vind ik. Al is het al weer 1,5 week 2015, het mag de pret niet drukken. In deze tag lees je onder andere over leuke momenten uit 2014, de meest gebruikte producten voor Nim in 2014 en komen er vragen over wensen voor 2015 en blog doelen voor 2015! De tag vond ik trouwens bij Blogmama.nl. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder.

Oud:
1Wat is je leukste moment/herinnering van 2014?
Ik vind dit meteen een hele lastige vraag! Er waren een hoop leuke momenten wat mooie herinneringen zijn geworden. Neem bijvoorbeeld de eerste verjaardag van Nim, zijn eerste stapjes en woordjes en het beter begrijpen in alles. De gezellige vakantie die we gehad hebben in Duitsland afgelopen zomer was ook een topper! Het is onwijs leuk om je kind te zien genieten en hem allemaal moois te laten zien. Ook hebben we een enorm fijne kerst gehad, tijd met familie en ook gewoon ons 3! Verder maakte Kay en ik samen een paar keer een kinderloos uitstapje waar we heerlijk van genoten hebben. We gingen o.a een dag shoppen in Amsterdam en bezochten samen Flavourites Live. Nog een leuk moment was dat Nim werd gevraagd als model voor Lucky No.7 en de shoot zelf, dan ben je best trots hoor als ouder zijnde. Zeker nu hij staat te pronken op de leukste webshops waar het merkje verkocht word en natuurlijk in het lookbook van Lucky No.7! En wat altijd leuke momenten zijn, zijn de lollige momenten voordat Nim naar bed moet, even lekker gek doen en een hoop kusjes en knuffels vliegen ons om de oren!

luiertasje1Wat is het meest gebruikte babyproduct van 2014?
Luiers van de Aldi en Albert Heijn, en de Teddy Care billendoekjes van de Action. Gevolgd door het welbekende potje sudocrem (die we inmiddels vervangen hebben voor NAIF Diaper Cream). Daar is verder geen twijfel over mogelijk ;). We merken zelf amper verschil tussen de luiers en Nim heeft ook nergens last van, dus we halen toch gewoon de goedkoopste in huis, op het moment zit hij alweer in maat 5! De billendoekjes bij de Action zijn prima, we kopen ze vooral voor de handige open en sluit verpakking waar geen plakker op zit maar gewoon een dekseltje. En ook deze zijn helemaal niet duur.

kinderwagendrama2Welke grote les heb jij geleerd in 2014?
Dat goedkoop niet altijd een juiste beslissing is. We proberen altijd de goedkopere alternatieven te bekijken als we iets nodig hebben of ergens voor willen gaan. In principe ging dat altijd prima maar nu met Nim liepen we toch tegen aardig wat dingen aan na de aanschaf van het goedkopere alternatief. Zoals bijvoorbeeld de kinderwagen en het autostoeltje die we beide hebben moeten vervangen omdat het drama was met Nim er in krijgen en er in houden. Sinds de aankoop van de kinderwagen denken we wel drie keer na voor we een beslissing maken over een (duur) product. Gelukkig is dit niet zo met alles zoals je hierboven al kon lezen!

Welke 3 blogposts waren het populairst in 2014?
Nim? Hoe kom je aan die naam?, Een dinosaurus thema verjaardagsfeestjewaren en Fotodagboek #5 waren de 3 best gelezen blogposts!

Loopwagentje1Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2014?
Het leukste vind ik gewoon het bedenken en uitvoeren van leuke ideeen die ik heb. Ik ben fanatieker bezig geweest met fotograferen en heb de liefde ervoor weer helemaal terug. Vroeger maakte ik altijd enorm veel foto’s en dat gebeurd nu weer! Het harde maar leuke werk word zo af en toe beloond met een leuk product dat ik mag reviewen op mijn blog, super leuk dat bedrijven en webshops op deze manier meer bekendheid proberen te krijgen en ik de kans krijg een een product gratis uit te testen. Ik zeg gratis maar in principe werk je er wel aan met een stel mooie foto’s die je maakt, een test periode van het product om vervolgens een eerlijke mening uit te typen! Maar ik vind het ontzettend leuk om te doen en ook om jullie leuke producten te laten zien en te laten inspireren!

Nieuw:

Wat zijn de plannen met je blog voor 2015?
Nou, 5 Januari ging mijn nieuwe blog online, ik heb eindelijk een eigen domein naam en een prachtige layout. Dat was een mooie start voor een nieuw blog jaar. Verder staan er leuke ideeen, samenwerkingen, Give Away’s en een heuse challenge op de planning. So stay tuned! Stilzitten doen we niet in 2015!

HM3_8Wat zijn je doelen/wensen/ideeen voor 2015?
Doelen? Dat ik met veel plezier elke week een paar leuke blogs typ, me bezig houd met fotografie en er beter in word en nog enorm veel leuke ideeen op zal doen om jullie weer wat moois te laten zien en lezen. Wensen vooral dat jullie lezers met alle plezier hier blijven komen om te kijken wat ik nou weer heb verzonnen om over te bloggen ;). Ideeen genoeg, ik werk in de week 3 dagen bij mijn vaste baan en dat vergt ook tijd dus soms heb ik niet de tijd om alles te doen wat ik zou willen doen. Ik hoop dat ik in 2015 dus wat beter zal kunnen plannen met wanneer ik wat kan doen om zo toch alles wat ik wil af te kunnen krijgen!

outfitblackfriday1Heb je enig idee wat de babytrends voor 2015 zullen zijn?
Jahoor, ga maar uit van een hoop zwart/wit, grijs en enorm veel printjes. Zachte knuffelbare duurzamere stoffen die mooi blijven en van goede kwaliteit zijn. En vooral een hoop kledingstukken met bewegingsvrijheid. So baggy it is! En heus hier en daar een fel kleurtje erbij…

Wat wil je anders doen in 2015 op blog gebied?
Niet veel anders dan ik al deed eigenlijk, ik ga proberen om naast de Dear Diary elke maandag nog 3 keer wat te plaatsten in de week. Dit lukt me nu soms niet maar door betere planning misschien wel. Verder gaan we lekker door zoals het ging! Met zo heel af en toe een leuk stukje van Kay zijn hand erbij.

Nou, dat waren de vragen! Ik ben benieuwd wat jullie eigenlijk terug willen zien op mijn blog in 2015? Laat het me weten in de comments en mailen mag natuurlijk ook altijd.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

9
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *