Tip: Sissy Boy Homeland posters

Op diverse webshops kom je de laatste tijd de leukste posters en kaartjes tegen. Het meeste in het hippe zwart/wit thema, en met leuke tekst er op. Echter was ik op zoek naar kleur, en een mooie print. Want onze woonkamer kon wel een mooie eyecather gebruiken. Zeker nu het zonnetje weer vaker schijnt, en de lente zich aan dient heb ik zin in lieve kleurtjes die opleven als de zon naar binnen komt schijnen. Zo makkelijk vond ik het nog niet om wat leuks te vinden tussen al het zwart/wit, maar opeens was daar Sissy Boy Homeland. Die ken je vast wel van de fantastische winkels die ze hebben waar je gewoon wel zo in zou willen gaan wonen ;). Voor een spotgoedkoop prijsje scoorde ik een kleurige poster, die ik jullie wil laten zien. Want kleur is ook hartstikke hip, naast al dat zwart/wit! Kijk je mee?

5 1Ik koos dus voor de poster met vogels er op. Ik vond de kleurtjes bij elkaar zo mooi, dat mijn keuze daar eigenlijk meteen op viel. Naast de vogel poster hadden ze er namelijk nog een aantal meer.
2 4Voor nu plakte ik hem op met washi tape, maar uiteindelijk komt ‘ie in een Ikea lijst met zwart frame. Met een afmeting van 50×70 is het een flinke plaat, en valt goed op in deze hoek bij het raam. Ik ben er reuze blij mee in ieder geval, laat dat zonnetje maar vaker stralen op al die mooie kleurtjes op deze poster!

Oja, hoe spotgoedkoop hij was? 5,95! En dan is het nog best stevig papier, met een mooie print. Echt een tip dus, vond ik 😉

3
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

  1. AvatarLieke

    Wat een leuke tip! Mason is op dit moment helemaal into vogels. Als dat zo blijft is dit wel een hele leuke poster om aan te schaffen voor een grotere jongenskamer voor hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *