Trotseer de regen met Lilliputiens

Nim haat regen, en dat is nog zacht uitgedrukt. Een kleine druppel op zijn jas, broek, hoofd, waar dan ook op hem, zorgt voor gejammer. Best lastig, want in ons kleine landje krijgen we best vaak een regenbui over ons heen. Nu hij ook elke dag naar school gaat, is de kans erg groot dat we buiten lopen of fietsen als er weer een bui losbarst. Natuurlijk heeft hij een regenjas, kaplaarzen, en heb ik een paraplu bij me naar school. Maar een echte kinderparaplu was blijkbaar de truc om hem naar buiten te krijgen in de regen. En dan was daar een van onze favoriete kids merkjes weer: Lilliputiens! Nieuwe parapluutjes bedrukt met hun leuke bekende karakters.

Ha, de kleine man had toch een beetje geluk op het moment dat we de foto’s maakten. Het was droog! Dat leverde wat speelplezier op met de paraplu, en hij kon meteen de print goed bestuderen.

Het parapluutje is erg kindvriendelijk. Er zit geen eng kliksysteem in waar vingertjes tussen kunnen komen. Ze kunnen hem zelf heel erg makkelijk open en dicht schuiven. Ook het dichtschuiven is easy, geen klikknopje wat ingedrukt gehouden moet worden. Heel fijn dat Nim de paraplu zelf kan bedienen dus, want mama is natuurlijk altijd degene die met d’r handen vol staat (en wel zeiknat regent).

Op het dichtmaak lusje kan je de naam van je kindje schrijven, en een telefoon nummer. Handig voor als de paraplu eventueel op school mag blijven.

Dan nog even over de leuke print. Het bekende karakter van Lilliputiens, George staat er op te shinen. Inmiddels zijn wij al erg bekend met de karakters van Lilliputiens, en weet Nim ons ook al te vertellen wie wie is. George is groot favoriet, dankzij een boekje wat een hebben over George.
Door de vrolijke print is het voor hem wel een stuk leuker om met het parapluutje te lopen. En blijkt die regen toch niet zo erg als hij dacht ;). Door het ‘raampje’ in de paraplu kan hij zien waar hij loopt. Handig! En extra extra leuk aan deze paraplu? Als het regent verschijnen en verborgen figuurtjes op de paraplu!

Ik kan in ieder geval weer met Nim naar buiten als het regent, zonder dat hij denkt dat hij smelt ;). Het parapluutje is er in twee varianten, een met George (die je op de foto’s ziet), en een roze met Louise de eenhoorn. Ze zijn 21,99. Voor verkooppunten (of online shops) bij jou in de buurt kun je hier kijken.

 

*Het parapluutje hebben we gekregen.
1
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *