Vaderdag

Sinds wij papa en mama zijn geworden, hebben we er elk jaar beide een onwijs leuke feestdag bij. Een extra verwen dag, naast je verjaardag, vind ik. Moederdag ligt al weer achter ons, en ik heb een onwijs leuke dag gehad en een erg welkom cadeautje ook. Na Moederdag, is het de beurt aan papa voor Vaderdag! En dat is vandaag! We pakten lekker uit dit jaar: Ontbijttafel gedekt met lekkers, cadeautjes, een knutselwerkje van Nim, en een dagje uit! En ik maakte er uiteraard foto’s van, kijk mee!

* Primera vroeg mij, wat ik in petto had dit jaar voor Vaderdag. Deze blogpost is dan ook tot stand gekomen samen met Primera. Ik heb deze Vaderdag vastgelegd met foto’s, gewoon, zoals we altijd doen eigenlijk!

Natuurlijk, zoals het hoort, beginnen we Vaderdag met een luxe ontbijtje! Meestal ontbijten wij altijd apart van elkaar, maar op dit soort speciale dagen niet. Ik pakte goed uit met wat favorieten: Vers gebakken wafels, een schaal soya yoghurt met een boel fruit, koffie en natuurlijk een tasje vol cadeautjes. Je moet er wat vroeger voor je bed uit, maar eerlijk… dat is het dan toch wel waard hoor. Zo gezellig om te ontbijten op deze manier, en Kay samen met Nim te verrassen.

De tafel had ik lekker over de top gedekt, daar houd ik van. Als extra versiering liet ik bij Hema wat Instagram fotokaartjes afdrukken met leuke momenten, mooie foto’s en herinneringen. Ze zijn echt heel leuk!

Genieten van het ontbijt, en uitpakken maar!

De cadeautjes? Die waren al gauw uitgepakt en in gebruik! Maar voor de nieuwsgierigen, zal ik vertellen wat papa bofkont heeft gekregen.

Uiteraard kreeg papa een knutselwerkje van Nim. Op school gemaakt en megatrots gaf hij hem aan papa. Het hing meteen aan de koelkast natuurlijk ;).
Als er iets is, waar Kay ALTIJD blij van word, is het series kijken ’s avonds als Nim op bed ligt. Hij heeft het al een tijdje over Game of Thrones, dus na een grondig speurtochtje in onze dvd kast zie ik dat hij seizoen 5 nog niet heeft. Ha, in the pocket! Daarbij geef ik ook een cadeaubon van Media Markt, kan hij zelf op een vrij moment nog eens gaan neuzen naar een serie op dvd. Een kit van Hema om zelf koffiecups te vullen die in ons espresso apparaat gaan, was ook een van de cadeautjes. Koffie word graag gedronken, dus zelf cups vullen met favoriete gemalen koffie is tof!
Als laatste cadeautje ontwiep ik bij Primera online een heel tof kook schort. Kay is nogal een knoeikont in de keuken, dus een schort voor hem was nog een perfect cadeautje. Ik liet de zin ‘I was born to be, someone no one’s been before‘ er op zetten. Een zin uit de nieuwe single van Hanson! Kay vind het nummer te gek, en de tekst daar kun je voor jezelf van alles van maken. Mijn gedachte erachter was: een geboren papa voor Nim.

 

Dan is het tijd om op pad te gaan! Oh oh, dit jongetje… hij groeit zo hard, is zo knap, bijdehand en eigenwijs, maar ook zo zo lief, gezellig en grappig. Het is echt te gek om zijn papa en mama te zijn <3

Raad eens waar wij naar op weg zijn!

Yep, The beach! Zo’n zin in een dagje strand hadden we, en het weer was natuurlijk perfect ervoor. Spelen, zandkastelen bouwen, snoepen, liggen om te zonnen, pootje baaien in de zee… we hebben genoten!

Als afsluiter bestellen we een dikke hamburger en koele drankjes bij strandtent Elements. Wat is het daar tof! En een kaart vol smulgerechtjes en hapjes hebben ze. We’ll be back!

Tijd om weer te gaan, we kleuren rood en dat is niet echt de bedoeling! We gaan Opa nog even verrassen met een verwenpakketje, en als we eenmaal weer thuis zijn ploffen we lekker op de bank binnen. Wat hadden we een heerlijke Vaderdag!

Vertel, wat gaf jij voor Vaderdag? Speciaal ontbijtje gemaakt? Ook nog erop uit geweest om deze leuke dag te vieren? 

5
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

8 Reacties

 1. AvatarJessica

  Leuk dagje gehad zo te zien aan je leuke foto’s !
  Hier hadden de kids op school een vaderdagontbijt gemaakt (zelfgebakken brood zelfgemaakte confituur zelfgemaakte smoothie en zelfgemaakte yoghurt) en hebben we een fietstocht gemaakt het was dan ook zalig buiten !

 2. AvatarJudith

  Prachtige foto’s van alleen maar prachtige dingen. Ziet eruit als een geweldige vaderdag.
  Mijn man was de dag voor vaderdag jarig en is toen al erg verwend. Gisteren tijdens vaderdag heb ik een lekker ontbijtje gemaakt en Max had op het KDV ook iets moois geknutseld en was heel trots om het te geven. Na het ontbijt, om 8.45u, moest mijn man al de deur uit ivm werk om pas ’s avonds om 23.00u weer thuis te komen. Het was hier verder dus een vrij rustige dag. Ik ben zelf inmiddels met zwangerschapsverlof en had niet zoveel zin om met de hitte naar ouders te rijden. Die hebben we zo kort geleden nog gezien en gaan we donderdag weer heen. Dus toen Max sliep deed ik ook even rustig aan.

  1. AvatarPauline Auteur

   Lief berichtje, dankjewel!
   Toch ook fijne dagen gehad met verjaardag en vaderdag. Ook wel lekker om een rustig dagje te hebben zo in je verlof dan! Succes met de laatste loodjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *