Valentijn: Een ontbijtje

Vrijdag is het Valentijn, een dag waar wij thuis nooit echt veel aan doen. We hebben namelijk niet een speciale dag nodig om iets liefs voor elkaar te doen, dit gebeurt namelijk gewoon wel eens zomaar op willekeurige dagen gedurende het jaar… Net zo leuk toch?! Maar nu wij samen een klein mannetje hebben gekregen, vind ik het stiekem toch wel leuk om voor aanstaande vrijdag iets leuks te doen. Baby’s veranderen je echt hoor! Opeens hecht ik veel meer waarde aan bepaalde dingen, zoals deze keer Valentijnsdag.
Vandaag heb ik dus alvast een klein ontbijtje uitgeprobeerd. Want ik kan Kay natuurlijk niet iets geven wat niet lekker is ;).

Wat heb je nodig?
2 boterhammen.
– Uitsteker in de vorm van een hart.
– Beleg wat je partner lekker vind.

Wat moet je doen?
Druk met je uitsteker het midden van je boterham eruit.
– Besmeer je nog hele boterham en het stukje wat je uit de andere boterham hebt gehaald met jou uitgekozen beleg.
– Leg je boterham met uitgestoken hart bovenop je besmeerde boterham.

En tadaa, een lief boterhammetje voor je liefje! Leg ook het uitgestoken hartje erbij, zonde om weg te doen natuurlijk. Serveer dit met een lekker kopje koffie of thee en het liefst op bed natuurlijk 😉

Doe jij iets liefs voor je partner met Valentijn?

2
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *