Webshop tip #4: Bambini Amore

Als shop grage mama vind ik elke dag de leukste webshops met kinderkleding en andere leuke kids spullen op internet. Die shops mogen natuurlijk niet onopgemerkt blijven, want het is super leuk om in een te gekke webshop wat te bestellen om het vervolgens prachtig verpakt als cadeautje thuis gestuurd te krijgen. Dat maak je in real life winkels niet vaak mee! Ik deel dus graag mijn favoriete webshops hier, vandaag is dat de webshop Bambini Amore. Een shop van de leuke Esther, mama van een kleine man en een kleine man op komst. Met veel liefde en het idee eens wat anders te willen dan kleding van de bekende mode ketens is zij een webshop begonnen met kinderkleding. Je vind er onder andere ons favoriete merkje Lucky No.7, maar ook heeft ze items van 1+ in the family, Donsje Amsterdam en Yporque in haar online winkeltje staan. En nieuw toegevoegd aan het assortiment is het Poolse merk Mouse in a House.


BambiniAmore7

BambiniAmore6

BambiniAmore4Voor onze eigen kleine man kregen we van Esther een super zacht, mooi en lief pakje opgestuurd van 1+ in the family. Een merkje wat ik wel kende maar op de een of andere manier toch nooit iets van bestelde. Nou, dit is dus echt zo’n setje wat je je kleine aantrekt op dagen dat je heel veel wilt knuffelen! Want wat is het zacht! En heel eerlijk? Nim ziet er toch om op te vreten uit hier in? Je vind het broekje hier, en het shirtje hier. Het is in de sale dus sla zeker je slag, spijt krijg je er niet van.

BambiniAmore3

BambiniAmore5En, wat hier meermaals terug komt en wat ik erg belangrijk vind, de kleding is comfortabel en kan erg goed in bewogen worden. Zo ook de rest van de merkjes op Bambini Amore. Wat me brengt op het nieuw geintroduceerde Poolse merkje: Mouse in a House. Het comfort gehalte van dit merkje ligt ook erg hoog. Stoer, asymetrisch, stijlvol, oversized en uniek zijn enkele kenmerken van dit leuke merkje. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Binnenkort kun je meer lezen over Mouse in a House hier op PSnim. Kun je niet wachten? Kijk dan snel bij Esther in haar webshop want je kunt de items al als pre-order bestellen! Het komt deze week nog binnen in haar shop dus lang hoef je niet te wachten als je wat besteld.

Kende jij Bambini Amore al? Ben je ook zo fan van de kleine webshops met unieke kleding?
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BambiniAmore.com

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

11 Reacties

  1. AvatarPauline Auteur

   Hi Ellen,
   Haha dat klopt wel ja, ik doe veel aan styling 😉
   De kledingstukken kunnen zeker ook erg leuk los van elkaar ja! Ennuh, no worries.. ik ook haha dus hij gaat nu niet elke dag met een knotje door het leven 😉

 1. AvatarDenise

  Wat een leuke webshop met onwijs leuke merken. De kleertjes staan Nim geweldig! Zo stoer! Ik wat een geweldig staartje heeft hij! Die heb ik Jukka ook vaak ingedaan afgelopen zomer. Ideaal met dat lange haar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *