Webshop Tip #6: Silky Label + win!

Ik ben dol op online shoppen, nieuwe merkjes ontdekken en het delen ervan op deze blog. Inmiddels begint de rubriek ‘Webshop Tip’ groter te worden en laat ik hem vaak terug komen, het is een van mijn favorieten geworden! Het leukste ervan vind ik om eigen foto’s te delen van de kleding of spullen afkomstig van de desbetreffende webshop. Om te laten zien hoe je het kunt stylen, hoe het er nou echt uitziet en wat de pasvormen zijn en hoe de materialen nou precies aanvoelen. Afijn, vandaag heb ik dus weer een leuke webshop tip voor jullie! Namelijk Silky Label. Kort geleden ontving ik een leuk persbericht dat ze overgestapt zijn naar kleding van 100% gecertificeerd biologisch katoen en dat de website ook een mooi nieuw jasje gekregen had. Dat wekte natuurlijk mijn aandacht. Een label met mooie basics van zijdezacht katoen in 8 stijlvolle kleuren tot maat 98-104. Benieuwd naar meer? Lees dan gauw verder… want ik mag ook iets leuks weg geven namens Silky Label!

SL5Deze 2 te gekke T-shirtjes met opgedrukte tekst ontving ik voor Nim. Over anderhalve week is er een extra optie op de webshop, je kunt namelijk de basics laten bedrukken met o.a tekst. Super leuk om zo een t-shirt te personaliseren zodat je er toch iets ‘eigens’ van kan maken. Ik koos zelf de teksten uit voor de t-shirtjes: ‘Be Awesome’ en ‘Messy hair don’t care’ zijn er 2 die ik echt te gek vond. Vooral ‘Messy hair don’t care’ is er een die Nim erg goed past haha. Staat het hem niet onwijs leuk, ook de kleur ‘Pesto green’ staat hem erg leuk met zijn wilde blonde haren.

SL7

SL3Dit leuke en vooral zijdezachte broekje met knielapjes is nieuw toegevoegd aan de collectie van Silky Label. Een goede keuze als je het mij vraagt, mooie basic broekjes zijn een echte must have! Het broekje zit echt als gegoten en sluit mooi aan. Een erg fijn item waar goed in gespeeld en bewogen kan worden. Ook heerlijk voor de kleine pasgeboren baby’s.

SL2

SL6Hoe ik de outfit heb gestyled! Het fijne zachte van Silky Label gecombineerd met een stoere spijkerstof bodywarmer van I Dig Denim en de altijd en overal bijpassende Allstars. Perfecte combinatie voor kleine stoere ventjes ;).

SL4Bij de T-shirtjes ontving ik een mooi cadeauzakje met Nim zijn naam er op. Te leuk! Ook deze kun je bestellen bij Silky Label, leuk om (als kraam)cadeau te doen of te gebruiken als klein toilet tasje, schoenenzak of voor een paar kleine speelgoedjes voor onderweg!

‘Silky Label is een uniek Nederlands label met eigen ontwerpen baby basics. De basic babykleding is gemaakt van zijdezacht gecertificeerd biologisch katoen met een premium kwaliteit. De pasvorm is perfect en alle details kloppen. De organic cotton stoffen zijn superzacht en kleurecht, ook na vele malen wassen. De ontwerpen hebben subtiele details die op de juiste plek zitten en de afwerkingsgraad is hoog. De baby basics zijn verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren in maat 50-56 tot en met 98-104 en te dragen door baby’s en kids van 0-4 jaar. De productie vindt plaats dichtbij huis in een gecertificeerde fabriek met goede arbeidsomstandigheden en alle items zijn vrij van kinderarbeid. Waar staan we voor: Baby basics, 100% zacht, biologisch katoen, premium kwaliteit & een perfecte pasvorm.’ – Silky Label

winWIN!
Wil jij een leuk bedrukt t-shirt winnen in een cadeauzakje met naam er op? Dat kan! Ik mag een gekleurd t-shirtje weg geven met de bedrukking ‘Be Awesome’ of ‘Messy hair don’t care’. Volg de volgende stappen en maak kans!

– Volg Silky label op Facebook OF Instagram. (Dit wordt gecheckt, meld dus in je comment waar je gevolgd hebt en onder welke naam)
– Laat onder dit artikel een comment achter voor wie je mee doet en voor welke kleur t-shirt je gaat (geen wit) en welk van de 2 teksten je op het shirt leuk zou vinden.

Extra kans maken? (voor elke extra die je doet wordt je naam extra in de namenpot gedaan)
– Volg mij op Instagram en deel de foto die ik daar gepost heb over de winactie en vergeet er niet bij te zetten #psnimgiveaway.
– Volg mij via Bloglovin’.

GOOD LUCK! De Give Away sluit op zaterdag 7 Maart. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen via de mail. Zorg dus voor een geldig email adres in het desbetreffende vakje bij de comments ;).

8
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

37 Reacties

 1. AvatarCathelijn Nauta

  Wat een onwijs leuke shirts zeg, staat Nim echt super goed! Tof ook om zo Silky Label te ontdekken, daar ga ik zeker binnenkort een bestelling doen voor onze Mees.
  Ik volg je al een tijdje op IG (@cath_nauta) en ben normaal niet zo van de give-aways, maar hier moést ik gewoon aan meedoen! Het Messy hair shirtje zou echt perfect zijn (het liefst in de kleur Maroc Blue) voor onze kleine krullenbol Mees! Ik ga heel hard duimen!
  Fijne dag!

 2. AvatarSandra

  Hele leuke actie. Ik Like silk label op Facebook onder mijn naam en op IG als Missmaatsale. Jou volg ik al n tijdje als Missmaat maar zal hem net Missmaatsale delen 😉 m’n eigen account is nl privé 😉

  Ik doe mee voor het shirtje Be awesome want geen idee of m’n baby’tje straks haartjes heeft, aan m’n maagzuur te voelen hoop ik van wel luuk was nl kaal! 😉 ik vind de groene kleur die nim aan heeft erg mooi!
  Leuke actie leuke blog en je foto’s zijn weer fantastisch!!! Dat broekje ziet er ook erg gaaf uit als beeb geboren is een leuke bestelling plaatsten bij silk! Heb al zon jumpsuit nog van luuk en de stof is zo heerlijk en mooi!

 3. AvatarNorèn

  ‘Messy hair don’t cair’, staat Xavi op het lijf geschreven met zijn krullen in opkomst.
  Ik volg via Instagram (my fav) onder de naam BeautymomNL en zou deze tekst graag in combinatie met de kleur stunning grey willen winnen.

 4. AvatarLaurinda

  ‘Messy hair don’t cair’ Te gekke slogan, super stoer shirt! Dat zal onze krullenbol ook zeker leuk staan 🙂 Ik doe mee via instagram (@laurinroos) En ik volg Silky label op fb en instagram.

 5. AvatarBarthe & Joah

  Wij doen mee! Ik ga voor Messy hair, don’t care. Want als ik Joah’s haar ‘smorgens probeer te doen, gaat hij er daarna steevast met z’n eigen handjes weer doorheen om het door de war te doen (zelf doen!) het zit dus eigenlijk altijd in de war 🙂 de kleur pesto green zal hem heel mooi staan denk ik..
  Ik volg silky label (en jou) onder de naam barthevanhorik op instagram!

 6. AvatarMinke

  Wat heb je leuke shirtjes uitgezocht! Die groene staat Nim echt heel mooi zeg. Wat heeft hij al veel haar, maar dat heb ik natuurlijk wel vaker gezien haha. Mijn zoontje echt nog helemaal niet. Nog super dun bij hem. Hopelijk gaat het nog hard groeien.

  Ik laat de winactie aan me voorbij gaan. De webshop ga ik wel een bezoekje brengen :).

 7. AvatarAnnis

  Wat een leuke actie! Mijn dochtertje is bijna 1 (maandag) en ze krijgt lekker eigenwijze krulletjes. Ik zou gaan voor Messy hair don’t care 🙂 ik denk ook dat die kleur groen haar heel mooi zou staan. Ik volg jou al een tijdje via IG en leuk, nu een leuke account erbij om te volgen. Op ig heet ik @annisthl

 8. AvatarTine Van Aken

  Leuk in het kwadraat! Ik waag graag mijn kans voor het mooie t-shirt “Be Awesome” in groen, voor ons zoontje Noèl die net twee jaar geworden is en maat 98 zal hebben deze zomer. Ik volg Silky label al een tijdje onder de naam Tine Van Aken.

 9. Avatarkarin

  Hier heb ik dus op gewacht, Silky Label met bedrukking! Durfde er zelf niet aan te beginnen 😉 Voor mijn dochter Rubi (mt 74/80) wil ik heel graag het supreme pink shirt met ‘Messy hair don’t care’ want haar al veel te lange haren (ze is 9 maanden) zitten niet elke dag even mooi 😛

  Ik volg SL o.a. op Instagram onder de naam KARINDEKONING.

 10. AvatarLie Van Peteghem

  ‘Messy hair don’t care’ is echt leuk gevonden dus pik ik deze ook maar in om ook zo origineel te lijken als jou…..! Neen echt super leuk gevonden. Deze op een hypnotizing red t-shirt voor Maud en wezijn hier de koning te rijk!
  Ik volg je graag op facebook (zoals ik al zo lang deed!). Succes met je blog en bedankt voor de leuke reviews!

 11. AvatarSelena

  Wat een leuke blog en mooie foto’s. Ik ben ook Silky label fan. Prachtig mooie kleuren en stof die de basics laten knallen.
  Ik doe mee voor mijn kleine en fijne meid. Ze is vrij smal en klein en de kleren van Silky Label zitten erg goed tot nu toe. Ik heb de jumpsuit geprobeerd en het overslag jurkje. Maar zo’n leuk shirt met te gekke tekst zou ik erg graag willen winnen. Het naamzakje zou ook ideaal zijn. Ik heb geen auto of rijbewijs dus reis vaak met de trein. In het zakje kunnen de benodigheden goed opgeborgen worden maar zijn dan toch ook altijd binnen handbereik.
  Ik zou graag Messy hair do’nt care willen op een maroc blue shirt maat 74/80. Mijn meiske haar haar wil nooit “normaal” zitten haha. Een borstel pakt niet, haarbandjes vind ik niet fijn en speldjes vind ze zelf niet fijn. Dan maar messy hair en een shirt met dat statement.
  Ik volg Silky Label op facebook en instagram onder de naam Selenachloe.
  Alvast bedankt!

 12. AvatarAnne

  Wat een leuke winactie weer!
  Ik doe mee voor mijn zoontje van 16 maanden. Zou graag het tshirt in rood willen winnen met de tekst ´Be Awesome´ in maat 86. Hoe leuk voor de zomer straks. Ik volg Silkylabel onder de naam ahm1790. Prachtige webshop..ik ga weer even verder neuzen op de website.

 13. AvatarBibian

  Ahh zo leuk, normaal ben ik altijd een goede lezer maar vandaag waag ik een gokje voor River. Ik zou ook voor de pesto green shirt gaan met de tekst messy hair don’t care! Te gaaf! Ik volg silkylabel op instagram en jou natuurlijk ook! Verder volg ik je ook op bloglovin. Liefs

 14. AvatarNicole v Dongen

  Mijn jongste zoontje heeft een weerborstel boven op zijn hoofd waardoor zijn haar altijd overeind blijft staan. De tekst Messy hair don’t cair past daarom precies bij hem. Hij draagt maat 74/80 en ik vind de kleur maroc blue of pesto green het mooiste. Bij gebrek aan instagram volg ik je alleen via FB met deze naam.

 15. AvatarMandy Seijmonson

  Wow! Wat een leuke giveaway! Ik doe heel graag mee voor mijn kleine boef. Een “pesto green” shirtje met be awesome is hem op het lijf geschreven.

  Ik volg silkylabel op IG onder de naam mandy_sw

 16. AvatarNadia

  Wiehoo te gekke winactie.. Wij wagen een gokje! Wie niet waagt, wie niet wint!
  Het maroc blue of pesto groene shirtje met ‘messy hair don’t care’ is helemaal passend bij de wilde lokken van ons boefje!
  (Nadiaa1986 = IG)

 17. AvatarAnnemarie

  Wat leuk om op deze manier te lezen over merkjes die ik nog niet ken!! Ben super enthousiast. Aangezien de haartjes van Liam meestal netjes zitten zou ik voor de be awesome gaan in “glacier grey” super gaaf!! Ben dol op zachte materialen, zo fijn voor de kids om lekker vrij in te bewegen! Hij draagt nu maat 92/98 dus de maat ligt er een beetje aan hoe het merkje valt. Ga ze gelijk volgen om instagram onder amvh84 !

 18. AvatarJanneke

  Wat een leuke shirts mijn zoon draagt de broekjes van silky label al omdat ze zo mooi blijven en lekker zitten. Voor Huub zou ik graag een pesto groen shirt willen met de tekst messy beat don’t care dat past wel goed bij zijn opstipate kapsel :-p

  Ik volg je op ig met mijn account @janneke_martens

 19. AvatarNathalie

  Love it! Ik doe zeker mee en ik heb alles geliked en volg ook meteen alles. Jou volgde ik al! Moest ik winnen dan wil ik het graag voor mijn zoontje! Die wordt 1 jaar op 10 april en we doen een feesttje. Misschien een zwart shirt met BE AWESOME in maat 80 zou wel leuk zijn! Spannend!!!!

 20. AvatarRaaf

  Wat een leuke shirtjes! Ideaal voor mijn 2 jarig dochtertje. Ik ga voor de kleur pink ( zucht), want ze zit midden in haar roze fase. En dan met de tekst BE AWESOME, en dat vindt ze van zichzelf ook.
  Ik volg Silky Label op Facebook onder de naam Raaf Rou.
  En natuurlijk volg ik jou ook, maar dan op Bloglovin’ en onder de Raaf.

 21. AvatarSylvie

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Ivar! Ik ben helemaal verliefd op het olijfkleurige shirtje met de “messy hair” tekst 🙂 Ivar heeft maatje 74-80! Ik volg Silky label via Instagram!

 22. AvatarYvette

  Wat een super leuke giveaway! En wat een leuke blog heb je! Kende het nog niet maar volg je nu op IG en bloglovin(@ yvettehrvrs)

  Wat betreft de shirtjes; be awesome vind ik het leukst liefst in de kleur glacier grey. De andere tekst is ook geweldig maar mijn kleine man heeft na 16 maanden nog steeds niet genoeg haar om messy te zitten

 23. AvatarCassandre

  Wat een gaaf shirt! Vooral de pesto green met de tekst ‘messy hair don’t care’ is echt zo toepasselijk bij mijn zoontje van bijna twee, met zijn lange looken! Ik volg jullie op insta met de naam cassanfraise….
  Nu duimenduimenduimen!!!

 24. Avatarlinda snoek

  Oooh hoe leuk!!! Gevolgd via instagram en extra gedeeld…..verliefd geworden op groene pesto shirt met de messy hair tekst ……nu duimen duimen duimen voor mn boy…

 25. AvatarLisa Verhoeven

  Aaaah wat leuk! Dit is mijn zoontje op zijn lijf geschreven, Sem (2) heeft elke dag messy hair, en daar houden we onwijs van! Ik zie het al helemaal voor me met die wilde bos blonde haartjes. Ik ga dus voor het groene shirt met de tekst ”messy hair don’t care”!
  Alle bovenstaande stappen heb ik gedaan, mijn Instagram naam is : lisacarol
  Volg je nu ook via Bloglovin’.
  Liefs!

 26. AvatarSilky Label

  Bedankt iedereen voor de leuke reacties. De winnaar is bekend gemaakt op de blog van vandaag. Cassandre gefeliciteerd! Voor de anderen hebben we een kortingscode. Je ontvangt 50% korting op een opdruk naar keuze met code: EARLYBIRD
  De t-shirtjes, rompertjes en jumpsuits met opdruk zijn vanaf morgenmiddag verkrijgbaar!
  We hebben met veel plezier alle leuke enthousiaste reacties gelezen! Nogmaals dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *