Webshop Tip #7: Garabatisse

Hoe zou het leven zijn zonder Instagram. Redelijk saai als je het mij vraagt. De afgelopen maanden ben ik steeds meer en meer te gekke kinderkleding labels aan het ontdekken via Instagram. Zo ook het label waar ik jullie vandaag aan wil voorstellen. Het is even heel wat anders dan je misschien gewend ben van mij en Nim, maar ik viel als een blok voor de leuke doodles op de kleding van het label Garabatisse. Garabatisse? Dat is Spaans voor Doodle (oftewel, tekening) Leuk gevonden gezien elk kledingstuk een leuke kinderlijke doodle bevat. Kijk mee naar de leuke items die ik voor Nim kreeg van Garabatisse.

3Garabatisse is een klein label met kinderkleding uit Barcelona die graag dicht bij zichzelf blijven. Ze houden zich zoals de meeste merken wel doen, niet aan seizoens gebonden kleding of collecties. It is what it is, en regelmatig worde en wat nieuwe items toegevoegd aan de collectie. Via Instagram kun je ze volgen en weet je wanneer er weer een nieuw item in de webshop word gelanceerd!

12

10Alvast een zomerse outfit. Ik combineerde de Doodle Leggings van Garabatisse met een hemdje van Little Urban Apparel via de shop River20Four. Staat onwijs eigenwijs!

2Alle kledingstukken zijn ontworpen met het oogpunt op het kind, zo zitten er geen stugge was en maat labels in de kleding maar hebben ze dit fijn op een zacht stofje geprint zodat dat niet kan gaan kriebelen in een kindernekje of rug maar gewoon lekker zacht aanvoelt. Super slim! Garabatisse is built to last, en met vier eigen kindjes weten ze waar ze het over hebben. Een fijn merkje voor actieve kindjes zoals Nim die veel tijd doorbrengt spelend op de grond.

1

8

6

4

13De kleding word door een klein familie bedrijf in Portugal gemaakt, de stof is van 95% katoen en 5% elastane en sluit goed aan. De leggings gaan tot en met 2-3 jaar en vallen smal maar lang dus hou hier rekening mee mocht je voor een te gek item gaan. Van de shirts gaat de maat tot 7-8 jaar! Ik kreeg maat 12-24 maanden opgestuurd en dit zit dan ook gewoon goed zoals je op de foto’s kunt zien. De prijzen vallen reuze mee, zo betaal je voor een legging of t-shirt 20,- en de shirts met lange mouwen zijn 21,-. De verzendkosten naar Nederland zijn 7,- en je kunt gemakkelijk met PayPal betalen.

Ik ben reuze benieuwd wat jullie van dit label vinden? Let me know!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Garabatisse

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *