Webshop Tip #9: CowboyBilly + win!

CowboyBilly is weer een webshop die ik kan toevoegen aan het favorieten lijstje, een shop met echt wat unieke merkjes die je niet (veel) zal vinden in Nederland. Kijk, dat vind ik nou leuk. Hoe unieker hoe leuker, dat is toch wel en beetje mijn motto. Met merkjes als o.a Iglo & Indi, Six Hugs & Rock ’n Roll, Sproet & Sprout en Lion of Leisure zet eigenaresse Rochelle een webshop neer met een indrukwekkende collectie aan kleertjes voor stoere jongentjes tussen de 0 en 4 jaar. Benieuwd naar meer? En wil jij kans maken om iets uit deze shop te winnen? Lees dan gauw verder!

15Cowboy Billy is opgericht door Rochelle, samen met haar man Kai, zoontje James en hond Billy woont ze in Amsterdam. Het idee voor een eigen webshop ontstond tijdens de zwangerschap van James, maar al daarvoor merkte ze op dat het aanbod voor jongens in de winkels kleiner was dan dat voor meisjes. Een paar maanden later was CowboyBilly dan ook een feit! Na ongeveer een jaar van voorbereidingen, ontwikkelen, ontwerpen en het selecteren van merkjes om te verkopen kwam de webshop iets meer dan een maand geleden online. En ik kan je vertellen, het is een hele mooie webshop geworden met een fijn sfeertje en de allerleukste jongenskleding voor jongens tussen de 0 en 4 jaar. Echt een om in je favorieten lijstje te zetten!

13De merkjes die verkocht worden zijn stuk voor stuk vrij uniek in Nederland. Ze zijn nog (bijna) nergens verkrijgbaar! Het merkje Iglo & Indi komt uit IJsland, Organic Zoo uit Engeland, Anïve for the minors uit Zweden, Lion of Leisure en Six Hugs & Rock ’n Roll komen beide bij onze Belgische buren vandaan, en uit ons eigen landje het leuke Sproet en Sprout. Een mooi bij elkaar passend aanbod vind ik. In de toekomst wil Rochelle graag uitbreiden qua merkjes, passend bij wat ze nu al aanbied en speciaal voor jongentjes!

5

6

1

4Nim draagt hier een heel erg gaaf skull t-shirt van Six Hugs & Rock ’n Roll, dit Belgische merkje bestaat pas sinds 2012. Geïnspireerd door muziek, street art en graphic design ontstaan er te gekke kledingstukken met printjes. En dat is zeker te zien met de stoere Rock ’n Roll prints en vrolijke kleuren! Ik wist direct een leuke plek met ‘street art’ om de foto’s te maken met Nim, leuk plaatje geworden zo!

9

10

11Om er een echte Rock outfit van de maken koos ik voor een grijze skinny jeans met klassieke converse gympen eronder. De zwarte met knuffelbaar bont gevoerde bodywarmer met effen zwart vest eronder maakten het plaatje compleet, maar wel zo dat het t-shirtje de eyecatcher bleef. Maar hoe stoer die kleintjes er ook uit zien, ze blijven toch kleine knuffelkontjes nietwaar?!

De naam CowboyBilly komt deels van hondje Billy, de andere helft ‘Cowboy’ heeft meerdere betekenissen: Het staat voor stoer, en het woordje boy er in verwijst naar het feit dat het een webshop gericht is op jongenskleding. Vind ik altijd erg interessant om te weten, hoe een naam nou is ontstaan ;), bij deze weten jullie het nu ook!

WIN!12Dan nu, er valt weer iets te winnen! En ik mag niet zomaar een iemand blij maken, nee drie van jullie zelfs! Rochelle heeft drie katoenen tasjes van Sproet & Sprout t.w.v 12,95 beschikbaar gesteld om te winnen! De tas is van fijn stevig katoen met de bekende print er op van Sproet & Sprout, handig voor als je even snel de deur uit moet en niet veel mee neemt. Een luiertje en doekjes kun je er makkelijk in mee nemen. Maar lekker naar het park met wat snacks, of misschien een kleine boodschap uit de supermarkt kun je er ook prima in vervoeren. Meedoen om te winnen is dit keer niet zo moeilijk…

– Volg het Instagram account van CowboyBilly (@cowboy_billy_nl)
– Laat hier onder een reactie achter dat je graag kans maakt op een tas!

De winactie loopt vanaf vandaag 14 April tot en met dinsdag 21 April, zorg dat je een juist e-mail adres in hebt gevuld want de winnaars krijgen van mij persoonlijk een mailtje op woensdag 22 April. Ook kun je in dit bericht onderaan terug vinden wie de winnaars zijn geworden!

Good Luck en vergeet niet om even lekker te gaan neuzen bij CowboyBilly.nl, mocht je het leuk vinden kun je ze ook liken op Facebook om up to date te blijven van leuke acties, nieuwe inkopen en inspirerende outfits!

// De winactie is gesloten. Gefeliciteerd Jamaica, Ellen en Nathalie! Jullie hebben een mail ontvangen van mij!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met CowboyBilly.nl

11
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

20 Reacties

 1. AvatarJudith

  Allereerst trots op jou! Het shirtje is geweldig en past Nim helemaal. De foto´s zijn de bom!!!! Ik kende de webshop nog niet, dus ga zo even kijken. Wat een ontdekking heb je weer gedaan. Het tasje is superleuk, ik waag graag een kansje. X, Judith

 2. AvatarDineke

  Wat een super leuke webshop weer! Ik blijf het maar zeggen, maar wat is Nim toch een heerlijk ventje! Zo goed als hij kan poseren ook! Enne, ik waag ook graag een kansje 🙂

 3. Avatara.regterink

  wat een leuke site en die kleding geweldig ik kam jullie tegen op face book en dacht waw dus probeer nu een kansje te maken enne heel veel suc6 met alles

 4. AvatarJudith

  Allereerst: wat een mooie verzorgde website met fijne artikelen heb je. Gister doordat ik zocht op mini Rodini bij toeval op jouw site terecht gekomen en meteen toegevoegd aan m’n shortlist.
  Leuk, een webshop voor jongetjes. Ik liep zojuist nog daar H&M en Zara en ook daar hebben ze zoveel meer voor meisjes dan voor jongens! Een site met unieke items is dus zeker welkom. En ik doe graag mee voor dit tasje, leuk.

 5. AvatarEllen

  Pauline, wat een leuk stukje en wat een gouden tip. Nim rockt het shirt helemaal! Daarnaast uiteraard super leuk om deze tas te winnen, maar nu eerst snel de site bekijken, ik zie dat shirt hier ook al bij ons in de kast hangen namelijk. Fijne dag vandaag!

 6. AvatarSanne | PS:blog

  Wat een toffe foto’s heb je gemaakt, mini-model Nim doet het weer prachtig. Ik kende de webshop niet, maar van nieuwe shops met nieuwe dingen word ik heel blij. Die tas van Sproet en Sprout kan ik zeker wel gebruiken, altijd fijn een fashionable tasje voor als ik even op pad ga met Benjamin. 🙂 liefs!

 7. AvatarRianne

  Oeh, ik weet niet of ik je dankbaar moet zijn met deze tip, of m’n portemonnee iig. Hippe en unieke kids kleding is zoo verslavend 😉 super om er weer een nieuw adresje bij te hebben om te shoppen! Count me in, ik doe heel graag mee voor Kian! Liefs Rianne

 8. AvatarStefanie de Graaff

  Leuke blog en foto’s! Ik kende de webshop niet, ga meteen even kijken! En doe uiteraard mee met de win actie. Je kan niet genoeg handige hippe tasjes hebben 😉

  1. AvatarMandy Seijmonson

   Ik zag de webshop toevallig vorige week voorbij komen op IG. Zoveel leuks gezien, maar even een shopstop ingelast :s
   Het tasje is meer dan welkom! Zo’n vrolijk printje, daar ga ik graag mee op stap! 😉

 9. AvatarJamaica

  Wat een supergave site met supergave items. Ik denk zeker dat m’n portemonnee hier (heel veel) leger van gaat worden! Ontzettend leuk om te zien dat er meer mama’s zijn die het moeilijk vinden om leuke dingen voor jongetjes te vinden. Zo leer ik nog eens nieuwe, coole merkjes kennen.

  Ik zou heel graag kans willen maken op de tas. Echt heel gaaf!

  Succes met alles Rochelle!

 10. AvatarWilhelmina

  De tas doet me denken aan een schilderij waar ik de naam en maker van kwijt ben. Ik ben een artmajor daarbij draag ik veel zwart en wit, dus ik hoef nooit te twijfelen of deze tas matcht!

 11. AvatarSigrid

  Wat een leuke én praktische actie. Maar dan wel in stoere jongens stijl. Ideaal zo’n klein tasje met baby (nouja, dreumes inmiddels…) “must haves” die je makkelijk ergens bij in stopt. En Cowboybilly… Ik volg je! Met plezier. Gelijk een super tof kraamcadeau idee opgedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *