Webshop Tip: Deez.nl

Kaartjes en posters, ik ben er gek op! Zo af en toe wil ik de posters en kaartjes die ik op heb hangen en ingelijst heb staan wisselen voor wat anders. Door deze minimalistische verandering is het toch ineens een heel ander gezicht! Ideaal vind ik. Er zijn op het moment een heleboel leuke webshops die posters en kaarten verkoopt, de keuze is dus reuze! Echter vind ik het dan weer wel zonde om er (te)veel geld aan uit te geven, vooral omdat ik het graag verander. Ik speur dus altijd de wat goedkopere shops op om zo toch eens in de zoveel tijd de inhoud van mijn lijstjes te kunnen wisselen. Blogster Desiree van Deez.nl gooide het roer om en veranderde haar blog in een webshop. Jawel, een webshop met o.a posters, kaarten en feestartikel. En ik kan je vertellen, mega betaalbaar EN mega leuk! Kijk je mee naar het leuks wat ik kocht om de woonkamer weer een andere look te geven?

1

2

4Zijn deze kaartjes niet onwijs leuk? Om in te lijsten en neer te zetten, om op te hangen met washi tape, maar ook heel leuk om weg te geven met een leuke boodschap achterop. De hele kaart is achterop blanco, genoeg ruimte om er wat te schrijven dus ;). Alle kaarten zijn in A6 formaat. Gedrukt op 300 grams eenzijdig gestreken sulfaatkarton met een matte lamineer laag aan een kant. Voor een fijn prijsje van 1,50 heb je keuze uit een leuk assortiment kaartjes die Desiree zelf ontworpen heeft!

5

3Feestartikelen kun je er ook vinden. Op de eerste foto’s zag je al zwart/witte confetti en een stukje van de papieren cirkel slinger. De confetti is fantastisch voor op foto’s, bij feestjes en ook gewoon om eens lekker mee te gooien samen met je kids! De papieren cirkel slinger is ook heel tof in huis, ook als het geen feest is ;). Ik wilde Nim zijn nieuwe trui fotograferen (die kleuren!) en bedacht me dat de slinger er leuk bij zou staan. Zo gedacht, zo gedaan. Grappig toch?! De papieren cirkels zijn van een stevig licht glinsterend papier gemaakt.

8

7

6Sommige kaarten zijn ook in posterformaat te koop. Alle posters zijn in A4 formaat. Gedrukt op 250 grams tweezijdig gestreken sulfaatkarton met een matte lamineer laag aan een kant. Super stevig zijn ze, en de prijs? 3 euro! Dik vet pluspunt!
(de tipi poster komt van Paqhuis.nl)

9

10Zo, ik heb mijn favoriete hoekje in de woonkamer weer veranderd en opgeleukt met een nieuwe poster en een toffe slinger.

12

11Nog iets leuks: Ik mag de lezers van PSnim.nl verblijden met een kortingscode! Voer de code PSNIM in in het daarvoor bestemde vakje en je krijgt 10% korting op je bestelling bij Deez.nl. De code is geldig tot en met zondag 20 September.

Kende jij Deez.nl al? En ben je ook zo gek op toffe posters, kaartjes en feestartikelen?

7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *