Mini Rodini, Speelgoed, Spelen, Tips, WebshopTip

Webshop Tip: KidsBoetiek

Kids Boetiek… de naam verklapt het eigenlijk al. Kids Boetiek is een online boetiek vol speelgoed en decoratie accessoires voor kids. Mijn favoriete soort shops! Met een bijzonder groot assortiment van de leukste opbergkoffertjes, speelgoedkoffertjes en knutselkoffertjes. En een van die koffertjes, laat ik zien! Want Nim, die is reuze blij met zijn nieuwe aanwinst.

Lucie, zelf mama en gek op alles rondom kids. Lucie is de eigenaresse van Kids Boetiek. Al van kleins af aan had ze een grote droom: zelf een winkeltje runnen! Na de geboorte van haar dochtertje besloot ze actie te ondernemen.
Ze zette een webshop op met verschillende opbergdozen en koffertjes, en zo was Dozen Boetiek ontstaan. En niet alleen Lucie werkte hard voor haar shop, man en dochter deden gezellig mee. Van het kiezen van producten voor de shop tot het bouwen van een mooie website. Echt teamwork!
In december 2015 was het aanbod van Dozen Boetiek eigenlijk veel meer uitgebreid, en paste de naam niet meer bij de webshop. Kids Boetiek is de naam waar ze nu mee verder gaan.

8Dat Nim dol is op auto’s, is vast geen verrassing meer. Bij Kids Boetiek vond ik het perfecte opberg- en speelkoffertje voor zijn grote auto verzameling in de categorie speelkoffers en knutselkoffers. Deze knalblauwe gerecycled kartonnen bus op wielen werd al gauw bezorgd en Nim was euforisch blij bij het uitpakken ervan!

‘Tevreden klanten en blije gezichtjes van kinderen, daar doen wij het voor!’ – Kids Boetiek

Nou, daar zijn ze wat ons betreft dubbel en dwars in geslaagd hoor! De blauwe bus werd hier volgeladen met auto’s en Schleich diertjes, waarna hij vol trots voort getrokken word door het koord wat vast zit aan de bus. Brede glimlach en kreten van blijdschap alom!
Het speelkoffertje is handmade, prachtig afgewerkt met mooie details en de verf is milieuvriendelijk. Je vind hem hier!

2 4 6Ook enorm leuk: De bus gebruiken als logeerkoffer! Ik zocht matchende blauwe kleding van Mini Rodini uit bij de bus, en natuurlijk gaan er ook altijd auto’s mee uit logeren. Ook blauw! Meteen een leuk spelletje om alle blauwe items in de bus te stoppen ;). Ik zie ‘m al helemaal lopen met zijn koffertje naar de voordeur van Opa & Oma.

Je kunt bij Kids Boetiek trouwens ook terecht voor van die ‘ouderwetse’ blanco kartonnen koffertjes, die het enorm goed doen als basis voor een kraamcadeau. Maar ook koffertjes met print en in sets van 3 kun je er vinden.

Ben je niet zo van de kartonnen koffertjes om spullen in op te bergen? Papieren opbergzakken, stoffen opbergzakken, stoffen opbergmanden en de populaire lego storage bricks behoren ook tot het assortiment. Genoeg keus dus om het speelgoed van je kids hip op te bergen.
Naast artikelen omtrent opbergen zijn er ook nog genoeg andere leuke artikelen zoals kaarten, posters, muurstickers, lampjes, leuke lunchboxen, en hele toffe houten speelgoed/decoratie tv’tjes en circus speelhuisjes.

1Hoe berg jij het speelgoed van je kids op? En kende je Kids Boetiek al?

 

Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.
icon_S

8
Avatar

Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 Reacties

 1. Avatar

  Wat een toffe foto’s heb je weer gemaakt 🙂 wij bergen alles op in de LEGO storage boxen. Als koffer hebben wij een trunki tijger koffer 🙂
  Ik kende de shop trouwens wel maar nog niets bij besteld! Ga nog eens neuzen straks.

 2. Avatar

  Wat een leuke tip weer! Kende de shop nog niet, dus bedankt! (ook namens mijn portemonnee 😉 )

  En wat een fijne foto’s toch weer, ik wil bij je op les! 😉

 3. Avatar

  Erg gave foto’s, en ik kende kidsboetiek al ja; te gekke shop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *