Webshop: Vier je Huis + Win!

‘Mijn huis is mijn thuis’. Dat zijn de woorden van Marleen. Zij startte kort geleden haar webshop: vierjehuis.nl , met allemaal leuke kids en home producten voor in huis. En wat een mooie quote vind ik dat, hij past bij de webshop en stiekem bij iedereen die van decoreren en mooie spulletjes houd.

Marleen, zelf ook mama, is jarenlang lerares geweest. Kort geleden maakte ze van haar hobby haar werk, ze stopte met haar baan en startte vierjehuis.nl. Een leuke, spannende en uitdagende switch als je het mij vraagt! De webshop is gevuld met allemaal moois waar je je woonkamer, slaapkamer, keuken, de kinderkamer, een eventuele studeer of knutselkamer, en zelfs jezelf mee kan vieren en versieren. Alle producten staan netjes gesorteerd per categorie in het menu bovenaan, dat maakt het shoppen makkelijk en overzichtelijk.

Welke merkjes je kunt shoppen bij vierjehuis? Onder andere vind je er: Carlijn Q, Engel., Lijnloves, Zoedt, Winkeltje van Anne, Done by Deer, Woodland, All the luck in the world. En dat is nog geen eens alles, maar wel allemaal fijne merkjes met mooie producten.

5Van twee leuke merkjes uit de webshop van Marleen hebben wij wat leuks in huis. Een leuk en handig melamine eet setje van Done by Deer, en een houten kaartje van Zoedt. Marleen stuurt je bestelde producten trouwens niet zomaar op. Het is echt een feestje om ze te ontvangen, want je krijgt alles stuk voor stuk mooi ingepakt en versiert met stickers, stempels en confetti hartjes thuis gestuurd. Duidelijk dus dat er liefde in is gestoken!

4Dit geweldige dikke houten kaartje is van het merkje Zoedt. De tekst op het kaartje sprak mij meteen aan, deze moet ik in huis hebben. Gewoon, als reminder voor mezelf ;). In de webshop staan nog veel meer leuke producten van Zoedt, van kaartjes tot washi tape, posters en stickers. Allemaal in de hippe basic zwart/wit/hout kleuren.

9 8Gek ben ik op kinderserviesjes. Maar daar ben ik vast niet de enige in? Er is voor kids zoveel leuks en grappigs te verkrijgen in de mooiste kleurtjes en leukste afbeeldingen. Done by Deer heeft dit dan ook helemaal goed begrepen, ze hebben stevig en mooi melamine kinderservies in pastelkleuren met een toffe maar simpele zwart witte dierenafbeelding er bij. Super leuk voor kids, want als ze hun gevulde bordje of schaaltje leeg eten, vinden ze de leuke dierenafbeelding!

7In de middag delen Nim en ik altijd samen een snack. Fruit en zoetigheid! Met zo een leuk vakjesbord van Done by Deer is het extra leuk om een bordje op te maken, nu had Nim alleen druifjes en een paar M&M’s maar stel je voor dat je het avondeten in alle vakjes kunt verdelen?! Super leuk!

6Ik ben ook dol op het snoepen van wat lekkers uit een mooi schaaltje, mijn kaneelbroodje stopte ik dus in het melamine schaaltje van Done by Deer. Dat eet gewoon een stuk gezelliger. En nadien hebben we alle diertjes samen opgenoemd.
Naast het melamine servies heeft het merkje ook nog hele gave dekbedovertrekjes voor kids. Hip en onwijs leuk op de kinderkamer!

WIN!

Nu mag ik van Marleen wat leuks uit haar webshop weggeven aan 1 van jullie lezers. Het leuke is: De winnaar kan 1 van de 3 items die hier onder afgebeeld staan winnen! Want keuze is altijd leuk toch?
Meedoen kan op verschillende manieren, via de blog, via Facebook en via Instagram. Dit betekent dan ook dat als je overal meedoet, je naam 3 maal op het lijstje word gezet om kans te maken op 1 van de 3 items die beschikbaar zijn gesteld door Marleen. Oke, let’s go!

– Volg PSnim & Vierjehuis op Facebook, laat een berichtje achter voor welke optie je gaat om te winnen.
– Volg PSnim & Vierjehuis op Instagram, laat een berichtje achter voor welke optie je gaat om te winnen en tag 2 vriendinnen wie dit ook leuk zouden vinden.
– Laat een reactie achter hier onder dit artikel op de blog, en vertel voor welke optie je gaat om te winnen.

Hier komen de opties!

optie_1

Optie_2 optie_3

 

En, kende jij de webshop vierjehuis.nl al? En doe je mee aan de leuke winactie?

 

 

icon_S

De winactie loopt van dinsdag 8 Maart tot en met dinsdag 15 Maart 23.59. Woensdag 16 Maart neem ik persoonlijk contact op met de winnaar.
7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

13 Reacties

  1. AvatarEsmée

    Leuke winactie! Ik kende de webshop nog niet, maar heb al genoeg leuke dingen gezien. Ik doe graag mee voor optie 1! Het lijkt me leuk om hier iets mee te doen voor de blog

  2. AvatarLoïs

    Wat een leuke winactie! Ik zou gaan voor optie 1, ik ben namelijk net begonnen met snailmailen en het lijkt mij erg leuk om mijn snail mail vriendinnen blij te maken met deze spulletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *