Webshoptip #3: Suussies

Al een aantal maanden stond Suussies.nl in mijn favoriete webshops lijstje. En met kerst had ik een goed excuus om er eindelijk wat te bestellen. Zoals jullie vast al wel weten ben ik echt fan van de kleine webshops met net die paar apartere producten of zelfs handgemaakte producten zoals bij Suussies. Elk product in de shop is handmade van mooie en zachte stofjes, en juist omdat het handgemaakt is is elk product uniek op zijn of haar manier, hoe leuk is dat?! Je kunt er de lieve knuffels Lange Leo en Dollie vinden, maar ook een stoffen kroontje en de leukste bow tie strikjes in te gekke geprinte stofjes. Ben je dus op zoek naar een leuk en origineel cadeau, of wil je net zoals ik jezelf (eh… je kindje) iets leuks geven? Ga dan dus zeker even kijken op deze webshop!

LangeLeo3Gister kon je onze aanwinst stiekem al zien in het artikel ‘In de kast van Nim’, ik kocht dus Lange Leo in de zwart/grijs kleurige uitvoering. Hij is er trouwens nog in een aantal andere kleur uitvoeringen die ook erg leuk zijn! Voor ieder wel een kleurtje wat hij/zij leuk vind. Ik ging dit keer eens voor neutraal!

LangeLeo7

LangeLeo2Door zijn lange armen en benen is hij in talloos veel posities te zetten, maar je kunt ‘m natuurlijk ook ergens omheen knopen! Aan zijn hoofd zit een lusje, want Leo komt hangend ook erg goed tot zijn recht. Lange Leo kost 32,95!

outfit6Het strikje hebben jullie al gezien, ik bestelde deze voor 5,95 erbij omdat het me een te gekke toevoeging leek voor bij Nim zijn kerst outfit. ik koos voor zwart witte streepjes omdat dat het leukst staat bij al Nim zijn outfitjes. Maar, de keuze is groot dus ook wederom hier voor ieder wat wils 😉

Wat vinden jullie van Suussies.nl? Ga je het onthouden voor als je weer eens een leuk cadeautje moet geven of als je zelf op zoek bent naar iets origineels?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

7 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *