Webshoptip: Kids with Flair

Shoppen, daar raak ik nou nooit op uitgekeken. Vooral niet als het om de leukste kids gerelateerde spulletjes gaat! Dolblij ben ik dan ook als ik weer een gave webshop ontdekt heb die ik aan mijn shoplijstje kan toevoegen. Mijn laatste ontdekking is Kids with Flair. Een leuke webshop gericht op lifestyle, decoratie en andere hebbedingen voor grappige peuters, stoere kleuters en coole kids.


Kids with Flair bied inmiddels al meer dan 1500 producten aan, dus geheid dat je een paar vliegen in 1 klap kan slaan als je nog op zoek was naar cadeautjes, maar ook voor jezelf (of je kids) wat wilde scoren. Want, genoeg keus!

Naast de ruime keuze, maak je ook een goede keus, want de producten in de shop zijn zorgvuldig gekozen op veiligheid, kwaliteit, design en comfort. En dat zie je ook terug in de webshop, stuk voor stuk zou je alles zo in huis willen halen. Fijne merkjes, de mooiste producten, en goede kwaliteit, en unieke spulletjes voor kids maar ook voor jezelf.

Wat ik persoonlijk altijd fijn shoppen vind is als webshops producten op categorie groeperen. Kids with Flair snapt haar klanten daarin heel goed, want alle producten staan in categorieën opgesplitst. Zoek ik een drinkfles? Dan kijk ik makkelijk en snel bij de categorie eten/drinken. Zo heb je naast de categorie ‘eten/drinken’ o.a ook nog ‘naar school’, ‘op stap’, ‘spelen’. Onwijs makkelijk dus! Daarnaast is shoppen per merk ook handig, zie hier de lijst met merkjes overzicht van Kids with Flair. En dat zijn er een boel, van heel bekend tot onbekend. Om wat leukerds er van op te noemen, mocht je nieuwsgierig zijn: A Little Lovely Company, Elodie Details, Fjallraven, Cotton ball lights, Play&go, Rice, Snurk, Kid’s Concept, WaytoPlay, Playforever… And many many more!

54 2Over het merkje Playforever gesproken, laten we daar nou een mega gave raceauto van hebben. Alles wat met auto’s te maken heeft, daar gaan Nim zijn oogjes van glimmen. Zo ook van de zwarte racewagen met een dikke vette 3 er op van Playforever. (De auto stond natuurlijk te shinen op tafel op Nim zijn 3e verjaardag, maar daarover later meer!) Raceauto Bruno heeft chrome kleurige details en is gemaakt van ABS Plastic, de banden op de auto zijn van rubber, het is het grootste model auto van Playforever en is bijna 30 cm lang. Een flinkerd dus. De auto is niet alleen leuk voor Nim om mee te spelen, dit is zo’n auto die je na een race parcours door de woonkamer, slaapkamer, keuken en wellicht een stukje van de tuin netjes oppoetst en op een mooi plekje in de woonkamer neerzet. Want wat is ‘ie mooi! Playforever heeft diverse modellen en diverse kleuren, en Kids with Flair verkoopt daar dan ook een leuke selectie van.

1Een dag zonder auto’s is een dag geen plezier beleefd is zo’n beetje het motto van mijn zoon. En als je als moeder zijnde dan een drinkfles ziet, met gave voertuigen erop… dan moet dat gewoon naar huis geklikt worden. Een handige, mega grote drinkfles voor onderweg van Rex Inter. Naast een drinkfles hebben ze trouwens nog veel meer met de gave vintage voertuigen print!

7 63Op de foto’s zie je onder andere de Lightbox van A Little lovely Company, de flexibele autobaan van Way to Play, de Cotton Ball Lights slinger, tassen van Fjallraven, en een muziekinstrument van Kid’s Concept. Dit kun je ook allemaal vinden bij Kids With Flair!

Shopse! 😉

6
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *