Webshoptip: Kinder Wonderland + win!

Struinen op het net naar webshops met de leukste (kids)producten is iets wat ik graag doe. Om inspiratie op te doen, op zoek naar dat ene gave ontbrekende item, en om met jullie te delen natuurlijk! Vandaag stel ik je voor aan Kinder Wonderland. Een webshop met de meest hippe, unieke en veilige producten voor kids.

Niet alleen is alles wat Kinderwonderland aanbied hip, uniek en veilig voor kids, alle producten die je in de webshop vind bevatten geen gevaarlijke of giftige stoffen en zijn waar mogelijk duurzaam, biologisch, ecologisch of Fairtrade geproduceerd.
Als ik dat soort dingen lees maakt mijn hart altijd een klein sprongetje. Hip en duurzaam tegelijk is natuurlijk fantastisch en er zijn gelukkig heel wat labels die daar tegenwoordig over na denken en mee bezig zijn. Het fijne aan Kinder Wonderland is dus dat ze er een hoop aanbieden en je bij hun daarvoor dus meteen aan het juiste adres bent als je meerdere van dit soort producten zoekt. Mocht je het interessant vinden om te weten hoe zij deze producten selecteren en welke keurmerken er zijn? Dat lees je allemaal hier!

5

7

9Voor Nim zocht ik twee hele gave producten uit bij Kinder Wonderland. Uiteraard na heel lang wikken en wegen want oef… De keuze is echt reuze!
Als eerst ging ik voor de houten magnetische stad Londen. Hout, magnetisch, auto’s, Londen… Allemaal pluspunten! Het pakket bestaat uit 2 magnetische houten plaatjes waar je ook met het bijgeleverde krijtje op kunt tekenen, een taxi auto, een dubbeldek bus, British Museum, de Big Ben en de Londen Eye. De houten stukken zijn erg mooi afgewerkt en omdat ze met natuurlijke verf zijn gekleurd is het speelgoed ook volledig verantwoord. In de Big Ben, het British Museum en de London Eye zitten magneten waardoor ze dus gemakkelijk blijven staan op het magnetische bord. Teken je met het krijtje een leuke route langs al deze bekende sight seeing plekken en je kind kan er lekker langs scheuren met de taxi of de bus. Je kunt de magnetische borden natuurlijk ook naast elkaar leggen om een groter speelvlak te maken!

14Het set is van het Japanse Kiko+. Waarvan de benaming tevens een mooie betekenis heeft:
‘Het logo van Kiko+ staat voor alle verschillende rassen, talen en culturen van kinderen vanuit de hele wereld. Daarom verschilt in het logo de eerste letter ‘K’ van de tweede letter ‘K’. En Kiko is een samenvoeging van Ki (in het Japans: kind) en Ko (in het Japans: hout). De ‘+’ staat tenslotte voor alle mensen die hebben geholpen met het creeëren van het merk. Kortom; een merknaam en logo die eigenlijk alles omvatten waar dit mooie merk voor staat.’ – Kinder Wonderland

Voor haar producten gebruikt Kiko+ 100% FSC-hout en al het speelgoed is voorzien van het CE-veiligheidskeurmerk. De producten worden handgeschilderd met verf op waterbasis. Kinder Wonderland bied naast deze magnetische stad nog veel meer leuks aan van Kiko+, zoals gave zwart/witte autootjes, een heuse kauwgomballen bingo, fastfood muziekinstrumenten, houten vliegtuigjes en konijnen maar ook een uitbreiding op de magnetische stad met een starters set en de stad Paris!
Ja ik ben fan van dit merkje, en Nim heeft er al heel wat speelplezier aan gehad. Alle Kiko+ producten die Kinder Wonderland aanbied vind je hier.

15

16Naast de magnetische stad London koos ik nog voor een decoratie item voor in Nim zijn kamertje. Het werd de welbekende dromenvangen van het Nederlandse Bisou de Lou. Kinder Wonderland heeft een ruime keus in kleuren voor de dromenvanger, dus als je geen zwart/wit fan bent kun je ook zeker goed slagen voor zo’n mooie handgemaakte dromenvanger. Je vind ze hier.

‘De producten van Bisou de Lou worden allemaal lokaal (in Nederland) en met de hand geproduceerd. Er wordt veel gebruik gemaakt van Suedine, wol, hout en katoen. Voor de dromenvangers zijn alleen de natuurlijke materialen hout, suedine en wol gebruikt’.

Weer een prachtig en natuurlijk product dus. En ditmaal weliswaar gewoon voor de sier maar die producten mogen natuurlijk evengoed verantwoord zijn!
De dromenvanger staat eigenlijk wel leuk in elk kamertje en boven elk bedje, echt altijd een goede keus dus! Of wat dacht je als kraamcadeau? Gegarandeerd dat daar niemand anders mee aan zal komen zetten en dat je de kersverse moeder enorm blij ermee maakt!
Nim zelf vind ‘m erg mooi en laat af en toe de veertjes bewegen door er met zijn handjes langs te gaan. Dikke pret! En hopelijk houd deze eenvoudige maar prachtige handgemaakte dromenvanger ook alle nare dromen weg.

18Naast de merkjes Kiko+ en Bisou de Lou heeft Kinder Wonderland echt nog heel veel meer. Zoals FABELAB, Nobodinoz, Little Pop Studio’s en Farg & Form, allemaal te gekke merkjes met het leukste beddengoed en zachte producten voor op het kamertje. PlanToys, Rock & Pebble en natuurlijk Kiko+ met het mooiste houten speelgoed. Saar Soleares en Petit&Jolie voor als je op zoek bent naar natuurlijke verzorgingsproducten. En dan is er nog veel meer, gelukkig kun je op de webshop per categorie op zoek naar producten maar je kunt ook tussen de lijst merkjes kijken. Persoonlijk vind ik dat altijd erg prettig!

WIN!
Na dat moois heb je zelf vast enorm zin gekregen om ook een mooi en duurzaam product te shoppen bij Kinder Wonderland? Dan heb ik iets leuk! Ik mag 1 iemand blij maken met een shoppingvoucher van 25 euro! Hoe gaaf is dat?!
Wat je er voor moet doen is het volgende:
– Like Kinder Wonderland op Facebook
– Like PSnim op Facebook
– Laat in het bericht over de winactie op Facebook weten dat je mee doet en waar je voor zou kiezen als je de 25 euro voucher wint.

De winactie loopt precies 1 week, tot en met vrijdag 8 Januari 23.59. De winnaar zal op Facebook bekend gemaakt worden op Zaterdag 9 Januari.

Good Luck! En… wat zou jij nou kiezen uit die toffe webshop?
Volg PSnim nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.
icon_S

7
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

4 Reacties

  1. AvatarKim

    Leuke shop, ik kende hem nog niet. De poster met voertuigen staat al op Xavi’s verlanglijstje voor zijn 3e verjaardag! Die is hier erg gewild. Ik vind de witte houten Jet en de activiteitenboot vind ik ook super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *