Welcome on the new blog PSnim.nl!

Welkom op mijn nieuwe blog! Kay heeft keihard gewerkt en je bewondert nu het eindresultaat. Het is precies zoals ik het in mijn hoofd had en dat is fijn. Een heel jaar lang heb ik op Blogspot leuke blogjes geschreven maar het werd tijd voor wat beters en groter. Een jaarwisseling voelt als een nieuw begin dus een mooi moment om over te gaan leek mij. We zitten er (jammer genoeg) een paar dagen naast en er moeten hier en daar nog hele kleine dingen aangepast worden maar dat komt goed. Ik ben natuurlijk reuze benieuwd wat jullie ervan vinden, of je feedback hebt over de nieuwe layout en de nieuwe manier van… en of je me blijft volgen maar dan op PSnim.nl? Kijk je mee naar wat leuke nieuwtjes die nu kunnen op mijn nieuwe blog?

oldblognewblog2
In de wolkjes zie je wat nu ook mogelijk is! Ten eerste een ‘like’ hartje. Je kunt het met Instagram vergelijken, erg leuk vind ik persoonlijk want zo kan ik zien of jullie het artikel leuk vonden en welke artikelen als leukst bestempeld worden. Daar kan ik wat mee namelijk!
Dan helemaal onderaan, als je niet meer verder naar beneden kan scrollen dit nog een leuk ding. Hier kun je een favoriet liedje van mij aanzetten, hoe gezellig?! Ik zal deze regelmatig een update geven met een nieuw nummer.

oldblognewblog3
Dan de comments! Je kunt nu veel makkelijker een berichtje achter laten wat ik natuurlijk heel erg leuk vind om te lezen. Gewoon een naam, geldig e-mail adres en optioneel je site of blog adres invullen en typen wat je graag kwijt wilt. Easy peasy!

oldblognewblog4
En mocht je niks willen missen van PSnim.nl, of ben je benieuwd naar dagelijks leuke foto’s van ons. Of misschien ben je enorme Pinterest fan en neem je graag een kijkje in mijn bewaarde inspiratie plaatjes… Dan kun je mij vinden onder de icoontjes.

oldblognewblog1
En omdat je altijd helemaal niet meer voor je kunt halen hoe het er eerst nou uit zag, nog een screenshot om je te helpen herinneren.

Nou, ik ben reuze benieuwd! Wat vinden jullie ervan? Brand los..

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe updates op PSnim? Volg mij dan via Bloglovin’ en Instagram: @PSnim!

14
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

12 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *