Zwart loopwagentje

Al een tijdje zijn we voor Nim op zoek naar een loopwagentje, hij stapt al redelijk goed en is dol op het verschuiven van diverse spullen in huis dus een loopwagentje zou erg handig zijn dachten we. Emob4kids kwam op mijn pad, ze verkopen er echt van alles… van peuterkamer meubels tot kinderbehang, super gave dekbedovertrekken en ook nachtlampjes en knuffels kun je er vinden. De webshop heeft ook een Toys afdeling met super veel en divers speelgoed voor die kleintjes, en hier vonden we dan ook het loopwagentje voor Nim.

Uiteraard gingen we meteen op pad met ‘m toen het loopwagentje bezorgd werd (een kleine 10 minuten na bezorging stonden we al buiten haha) We liepen naar het parkje hier aan het einde van de straat om hem zijn spiksplinternieuwe loopwagen uit te laten testen. Het parkje was de aangewezen plek voor ‘m om even lekker te kunnen spelen. Genoeg ruimte en geen stoot objecten in de buurt zoals in huis wel het geval is. Nim zijn aller beste vriendjes gingen uiteraard mee in de loopkar: Woezel en Pip!


Het loopwagentje is gemaakt van massief beuken hout en wij kozen voor de zwart gelakte variant, het mooie is dat je de houtnerf nog door de verf heen ziet zitten. Er zit een stickervelletje bij het loopwagentje in de doos met kleine piraten plaatjes in het wit er op, we hebben ze er in alle haast met meteen uit testen niet op geplakt maar ik denk ook dat we dat zo laten. Hij ziet er zo helemaal in het zwart ook best wel chic en stoer uit!
Doordat de duw stang vrijwel in het midden van het wagentje zit en de wieltjes een stuk uitsteken is het wagentje erg stevig en zal niet om kiepen tijdens het duwen ervan. Kindjes hebben dit nog niet altijd onder controle en een ongelukje zit in een klein hoekje, gelukkig gebeurd dit dus niet met dit loopwagentje. Rond de wielen zit een smalle rubberen rand zodat ook binnen spelen prima kan zonder dat de vloer beschadigd. Door middel van een innovatief remsysteem rijd het wagentje ook niet zomaar weg. Als je je wagentje een duwtje geeft remt hij vanzelf af doordat de wielen een soort van klemmen. Nim is nogal enthousiast met het lopen en het spelen met speelgoed, maar met dit remsysteem gaat het gelukkig heel erg goed en rijd het wagentje niet plots weg als hij zich er aan op wil trekken of iets te enthousiast achter begint te lopen.

Hoe hij het vond? Nou, super cool! Hij begon er eerst vrolijk achter te stappen en vond het daarna tijd om dat nieuwe ding eens goed uit te testen door en achter te kruipen, via de bak ertegenaan te duwen, er in te gaan zitten en als laatst erin te gaan staan. Hij is goedgekeurd dus! Nim blij, wij blij!

De afmetingen van de bodem zijn 23 x 24 cm en de hoogte van het handvat is 45 cm. De aangeraden leeftijd is van 1 tot 6 jaar. Dus Nim kan er nog een hele tijd lekker mee spelen.

Het stickervelletje! Genoeg om het karretje mee vol te plakken.

Ben je ook opzoek naar een leuk loopwagentje of heb je een dochtertje en vind je een poppenwagentje leuker? Neem dan een kijkje op de loopauto afdeling van Emob4Toys!

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Emob4Kids.

0
Avatar

About Pauline

Ik ben Pauline, de jonge, creatieve mama achter deze blog. Ik woon samen met Kay in een klein huisje in Rotterdam, en op 2 Mei 2013 werd onze zoon Nim geboren, hij maakte ons mama en papa.

3 Reacties

  1. AvatarPauline

   Hi Madelon,
   Ah dankjewel… Ik vond het een erg passende outfit zo erbij 😉
   Het loopwagentje bevalt echt prima! Het fijnste eraan is is dat hij niet wegrijd als Nim zich erachter zit en zich er aan optrekt om erachteraan te gaan lopen. Hij rijd redelijk stroef waardoor het niet te snel gaat en hij niet meteen voorover valt van de snelle passen zeg maar. Dit hadden we bij veel loopwagentjes die we in diverse winkels hadden getest.
   Plus ik vind het een mooi basic strak ding… Mama’s oog wil natuurlijk ook wat haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *